0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Переможець лотереї «ТУДИ-СЮДИ»: тепер куплю автомобіль!

Нещодавно ми повідомляли про черговий виграш в миттєву лотерею «ТУДИ-СЮДИ» - 100 000 гривень виграли у Житомирському пункті розповсюдження лотерей, що знаходиться на автовокзалі за адресою вулиця Київська 93.

Переможцем пощастило стати 24-річному Артуру Руслановичу, який вже оформив свій виграш і поділився з нами своїми емоціями від цієї події:

«До постійних учасників лотерей я точно не відношусь. Купую білети, як кажуть, «при нагоді». Так сталося і цього разу, бо я вже кілька місяців не купляв жодної лотереї.

Я був на автовокзалі, піднявся на другий поверх і побачив точку продажу лотерей. Подумав, чому б не купити білетик, і попросив якусь лотерею за 10 гривень. Продавець протягнув мені білетик «ТУДИ-СЮДИ», я стер захисне покриття і… шок! Я спочатку не повірив, гадав, це нереально. Я так зрадів! Продавець лотерей теж був шокований, бо окрім всього я на радощах став його обіймати. До речі, дуже вдячний йому за його легку руку!

Так що я дуже щасливий, і мама моя щаслива! Вона дуже давно купує «Лото-Забава», але їй такі виграші ще не діставались. Тож вона теж у дуже піднесеному настрої.

Свій виграш я вкладу в покупку автомобіля за кордоном, куди я дуже скоро поїду працювати. І лотереї я тепер буду купляти частіше».

Ми дуже дякуємо Артуру Руслановичу за коментарі та бажаємо багато інших лотерейних виграшів у майбутньому разом з «М.С.Л.»!


Поділитись:
9 грудня 2021
Ми у Viber!