0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Щасливі числа» зробили мешканку Умані щасливішою і багатшою на 269 500 грн

Як ми вже повідомляли, 28 листопада, завдяки лотерейному квитку, придбаному онлайн, зірвали Джекпот розміром 269 513,90 гривень у миттєвій електронній лотереї «Щасливі числа». Переможницею виявилась 26-річна Аліна Володимирівна з Умані. Наразі переможниця вже оформила документи на свій виграш і поділилася з нами історією своєї лотерейної удачі.

«Я народилась у Жашкові у 1995 році, але зараз живу в Умані. Тут ми з моїм хлопцем започаткували невеликий бізнес – відкрили барбершоп.

Мій виграш – це така випадковість… Особисто я ніколи не брала участі в лотереях, хоча вже давно зареєстрована на сайті і купую онлайн білети «Лото-Забава» для своєї мами, яка працює за кордоном. Вона, як і більшість моїх родичів, дуже любить цю лотерею і просить мене, щоб я не забувала купувати їй білетик. Щоб кожного разу не ходити у лотерейний магазин я і зареєструвалась на сайті.

У той виграшний день, я внесла гроші на особистий рахунок, купила їй білетик, і чогось мені захотілось спробувати у щось зіграти. Це вперше в мене було таке бажання. У мене не було ніякого передчуття. Я подивилась які є лотереї і в яких швиденько можна дізнатися виграла я чи ні, побачила електронні миттєві лотереї, вибрала навмання і купила кілька білетів. І ось в самому останньому і був виграш.

Я не одразу зрозуміла, що виграла крупну суму – заплуталась. Десять раз передивилась, що я там виграла: чи то 2 тисячі я виграла, чи 26 тисяч, а потім вгляділась, що 269 тисяч. Я цілий день оговтувалася і вже наступного дня написала в чат, щоб дізнатися, як саме оформлювати виграш.

Досі не можу повірити, що мені так пощастило… Мама і хлопець дуже за мене раді. Тепер ми всі братимемо участь у різних лотереях. Я вже уважно вивчила весь сайт і маю свої власні вподобання – миттєві лотереї. Сподіваюсь, що мені ще пощастить, а щодо виграшу, то я планую вкласти його у розвиток нашого з хлопцем бізнесу».

Ми вітаємо Аліну Володимирівну, дякуємо їй за коментарі та бажаємо їй та її близьким нових виграшів у майбутньому!


Поділитись:
8 грудня 2021
Ми у Viber!