0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Лото-Забава: молоді мільйонери поділились історіями своїх виграшів

Почнемо з інтерв’ю щасливчика, який став 416-м мільйонером «Лото-Забава» в 1163 тиражі.

ПІДТРИМАВ СІМЕЙНУ ТРАДИЦІЮ

Виграш випав на онлайн білет, власником якого виявився 36-річний Олександр Олександрович із Виноградова Ужгородської області.

Про себе він розповів таке: «Я приватний підприємець, маю власний автомагазин, красуню дружину та двох дітей. Брати участь у «Лото-Забава» — наша сімейна традиція. Моя мама більше 20 років купує білети, до речі, цього літа вона приїжджала до студії, мої родичі купують білети, от і я від них не відстаю. Буває, що забігаюся по роботі та забуваю купити білети, але коли пам’ятаю,— обов’язково беру 2–3 штуки. Гроші невеликі, а випробувати свою удачу мені дуже цікаво.

Купую тільки «Лото-Забаву» і тільки онлайн — це насправді дуже зручно. Бувало вигравав 50, 100, 130 гривень.

Ефіри я не дивлюсь, а про виграш дізнався так: прийшов на роботу, вирішив основні робочі справи та сів перевірити білети. І… я в шоці! Навіть не повірив, що таке може статися зі мною. Ну і… пішов далі займатися роботою. А ввечері кажу дружині: «Я щось виграв, а зрозуміти не можу, що до чого…». Ми сіли разом за комп’ютер, розібралися в умовах виплат, я заповнив анкету, а потім зі мною зв’язалися представники «М.С.Л.».

Я до цього моменту не вважав себе везучим, тому звик не розраховувати на удачу, а заробляти. Навіть не розумію, чому зараз так вийшло… Ну, купую, іноді якусь дрібничку виграю, а тепер виграв цілий мільйон! У мене, чесно кажучи, в цьому житті все є. Тому про щось глобальне я не мрію. А виграні гроші підуть на якісь поточні витрати».

МРІЄМО КУПИТИ КВАРТИРУ

 У 1164-му тиражі, 28 листопада народився 417-й мільйонер «Лото-Забава», 37-й цього року. Щасливчиком виявився 34-річний держслужбовець із Хмельницького Олександр Миколайович.

Він одружений, має двох дітей. Останні три роки регулярно купує білети «Лото-Забава» та «Мегалот».

«Мені дуже хотілося покращити матеріальне становище моєї сім’ї,— говорить переможець. — Я сподівався, вірив, що колись і мені пощастить».

На кожен тираж він купує 1–2 білети. Було кілька дрібних виграшів, але такий великий — вперше!

Прямі ефіри розіграшів Олександр дивиться нечасто, зазвичай у цей час він зайнятий домашніми клопотами, тому й свій зірковий ефір також не бачив. Про виграш дізнався, коли прийшов у пункт розповсюдження лотерей, щоб перевірити старі білети й купити нові. Коли розповсюджувач сказала, що він виграв 1 000 000 гривень, спочатку не повірив: «Та годі, Ви серйозно?». А потім, звичайно, шалено зрадів та поспішив поділитися радістю з дружиною, яка давно мріє про власне житло для родини.

Ми вітаємо переможців, дякуємо їм за коментарі та бажаємо їм нових виграшів у майбутньому!


Поділитись:
6 грудня 2021
Ми у Viber!