0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Забрав готівкою: водій маршрутки з Вишневого виграв 100 000 гривень

Справжнім щасливчиком став водій звичайної маршрутки у Вишневому Київської області.  10 листопада він виграв у миттєву лотерею «ТУДИ-СЮДИ», яку купив на касі заправки KLO, що знаходиться у тому ж Вишневому на вулиці Київській 2 Г. Звуть переможця Денис Романенко, йому 34 роки. Саме він дуже вдало перетворив 10 гривень на 100 000 гривень.

-  Денис, як давно купуєте лотереї?

-  Купляти лотереї я почав зовсім нещодавно, якось хлопці на касі заправки KLO запропонували мені купити білетик. Спочатку я відмовився, але зі мною були мої діти, які сказали «Тато, ну чому? Давай спробуємо! Це ж цікаво, може щось виграємо», я купив… і нічого не виграв.  Але я подумав: «А чого й не купувати час від часу білетик? Вони ж такі дешеві і з того часу іноді купував кілька білетів по 5 і 10 гривень».

-  Дійсно не дорого. А вигравати щось вдавалось?

-  Вигравав 5, 10, 20, 100 гривень, тобто зовсім невеликі суми. Зазвичай ці виграші я віддавав дітям, щоб ті на щось собі збирали чи на кишенькові витрати. Якщо чесно, то я навіть не думав, що виграти великі гроші реально…

-  Було передчуття великого виграшу?

-  Ні, жодного. 10 листопада я, як і зазвичай, заїхав ввечері на KLO заправити автобус. Це був звичайний робочий день, майже нічим не відрізнявся від інших. Хоча ні, є дещо – мені у той день чорна кішка дорогу перебігла. От і вір тепер у прикмети… (сміється). Я заправив автобус і купив два білета лотереї «ТУДИ-СЮДИ». Стер покриття. В першому білеті – виграш 20 гривень. Стираю другий – бачу 100 000 гривень. Я не повірив власним очам, підійшов до касира, показав білет, а він спокійно каже: «Ого, ти виграв 100 000 гривень, дзвони у «М.С.Л.». Я зателефонував, оформив документи і ось я тут, перед вами, даю інтерв’ю про свій виграш.

-  Вже знаєте на що витратите виграш?

-  Я тримаю гроші в руках, але скажу по секрету, що досі не вірю, що все насправді. Саме тому, я про виграш навіть дружині не сказав. Буде їй такий сюрприз. Тільки донька знає, адже це все завдяки їй, саме вона наполягла, щоб я вперше купив лотерею. Вона в мене дуже талановита – пройшла відбір на Чемпіонат світу з танців! Я так хотів, щоб вона туди потрапила, а тепер я зможу оплатити їй цю подорож і участь у змаганнях. Уявляєте? Завдяки виграшу в лотерею вона представлятиме Україну на змаганнях в Іспанії!

-  А скільки б часу вам знадобилось, щоб заробити таку суму?

-  Яке цікаве питання, я над таким не замислювався. Треба буде порахувати, але вам не скажу! Секрет!

Весь виграш Денис Романенко отримав готівкою. Як повідомляють представники лотерейного оператора «М.С.Л.», зі свого виграшу Денис сплатив державні податки – 18% податку на доходи фізичних осіб і 1,5% військового збору, тож на руки він отримав 80 500 гривень.

Купівля лотерей на заправках – це дуже поширене явище за кордоном, особливо у США. В Україні продавати лотереї на заправках стали зовсім нещодавно. Невеликі виграші виплачуються одразу на касі АЗК, а для отримання крупного виграшу потрібно звертатися на гарячу лінію лотерейного оператора «М.С.Л.».

До речі, це вже вдруге за останні півроку, коли на українській АЗС виграли велику суму у миттєвій лотереї. У червні 2021 року 500 000 гривень пощастило виграти 20-річному кур’єру з Києва на ім’я Юліан Грінберг. Він придбав білет лотереї «Карти в руки» на столичній заправці KLO, що на проспекті Визволителів, 8 А.

Поділитись:
3 грудня 2021
Ми у Viber!