0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава» розігрує 5 крутих авто до зимових свят

У «Лото-Забава» стартувала акція, присвячена Новорічним святам. П’ять тиражів поспіль, починаючи з 12 грудня, серед її учасників додатково розігруватимуть по крутому автомобілю. Грошовий еквівалент кожного авто становить 500 000 гривень!

Про цю подію офіційно повідомили ведучі лотереї під час прямого ефіру, що відбувся 28-го листопада.

Акційні розіграші відбудуться у тиражах з №1166 по 1170 включно. Тобто вже зовсім скоро один з учасників акції обов’язково виграє перший з п’яти автомобілів! Не пропустіть прямий ефір 12 грудня!

Умови участі в акції прості. Необхідно виповнити дві прості умови:

Перша умова - придбати 4 або більше білетів «Лото-Забава» однією покупкою. При цьому кожен з них має коштувати не менше 25 гривень.

Якщо все зробили правильно, у білетах буде надрукована додаткова акційна комбінація. Хочемо звернути увагу, що в акції беруть участь білети, що купувались як в пунктах розповсюдження, так і онлайн.

Друга умова – кожну додаткову акційну комбінацію необхідно надіслати окремим СМС-повідомленнями на номер 330. При цьому з одного номеру мобільного телефону можна надіслати необмежену кількість комбінацій.

База акційних комбінацій створюється окремо для кожного тиражу. СМС приймаються на кожний тираж з 10:00 неділі до 20:00 суботи, що передує розіграшу тиражу, вказаного на білеті.

Переможців обиратимуть щонеділі у прямому ефірі. Серед усіх акційних комбінацій, які учасники встигли надіслати за тиждень, за принципом випадковості визначиться одна. Той, хто її надіслав, стане переможцем та виграє автомобіль!

Більш детально про всі умови участі у акції можна дізнатися на окремій сторінці.

Нагадуємо, що розіграші  «Лото-Забава» відбуваються щонеділі о 9:00 у прямому ефірі на офіційній Facebook сторінці «Лото-Забава», YouTube сторінці «М.С.Л.», сторінці «Лото-Забава» на офіційному сайті«М.С.Л.» та на цифровому телеканалі «Апостроф TV».

Подивитися ефір у записі можна на нашому офіційному YouTube каналі.

Окрім того, що білети можна купувати онлайн, їх так само можна дарувати рідним і близьким, завдяки новому онлайн сервісу на нашому сайті.

Слідкуйте за новинами та бажаємо удачі!

Поділитись:
29 листопада 2021
Ми у Viber!