0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Здоровий спосіб життя зробив українця лотерейним мільйонером

Головний щасливчик 1161 тиражу, який купив білет «Лото-Забава» онлайн і виграв 1 000 000 гривень, вже оформив свій виграш і поділився з нами своєю історією великої лотерейної удачі.

Степан Стефанович народився у 1981 році, він мешкає у Стрийському районі Львівської області. Одружений, має трьох дітей. Лотереями захоплюється вже давно й серйозно.

-  Розумієте, я не курю, тобто, не викидаю гроші на вітер, як роблять багато чоловіків. Ось і вирішив для себе: лотерейний білет коштує менше, ніж пачка цигарок, тому я можу собі дозволити спокійно раз на тиждень купувати лотерею,— каже переможець.

-  Окрім «Лото-Забава», мене також цікавить своїми джекпотами лотерея «МЕГАЛОТ». Останнім часом купую білети онлайн — так простіше й комфортніше. Іноді дружина купує для мене звичайні білети, але, що цікаво, особисто для себе—ніколи.

За багато років участі у лотереях—це перший великий виграш, який випав на долю нашого переможця. Про свою довгоочікувану удачу він дізнався, коли зайшов до особистого кабінету на сайті msl.ua і побачив інформацію, що його електронний білет виграв мільйон гривень:

-  Коли  я розповів дружині про  мільйонний виграш, вона спочатку мені не повірила. А потім, коли на власні очі побачила, що це правда, вона дуже зраділа.

Степан Стефанович говорить, що обов’язково продовжить брати участь у лотереях «М.С.Л.», тому що сподівається,що в майбутньому на нього чекають нові великі виграші.

Планів на виграний мільйон переможець поки що не будує:

-  Я вважаю, що правильно будувати плани, коли гроші вже на руках, тому зачекаю на виплату, а потім подивимось!

Нагадуємо, що всі виграші виплачуються у строки, що вказані в Умовах проведення лотереї. Ознайомитися з ними може кожен бажаючий на сторінці лотереї «Лото-Забава».

Ми дуже вдячні Степану Стефановичу за коментар та бажаємо йому виграти у наших лотереях ще чимало призів!

Нагадуємо, що розіграші  «Лото-Забава» відбуваються щонеділі о 9:00 у прямому ефірі на офіційній Facebook сторінці «Лото-Забава», YouTube сторінці «М.С.Л.», сторінці «Лото-Забава» на офіційному сайті«М.С.Л.» та на цифровому телеканалі «Апостроф TV».

Подивитися ефір у записі можна на нашому офіційному YouTube каналі.

Окрім того, що білети можна купувати онлайн, їх так само можна дарувати рідним і близьким, завдяки новому онлайн сервісу на нашому сайті.

Бажаємо успіху і стежте за новинами!


Поділитись:
23 листопада 2021
Ми у Viber!