0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

У «Лото-Забава» втретє поспіль виграли мільйон онлайн

Під час 1163 тиражу «Лото-Забава» втретє поспіль виграли 1 000 000 гривень завдяки білету придбаному онлайн. Виграш дістанеться учаснику, який 20 листопада о 14:40 купив білет №0129557онлайн на сайті msl.ua. За виграшний лотерейний білет переможець заплатив 32 гривні.

Щиро вітаємо щасливчика та радимо звернутися на нашу безкоштовну гарячу лінію за телефоном 0 (800) 21 00 65 для надання докладної інформації щодо оформлення виграшу.

Всього в рамках 1163 тиражу «Лото-Забава» тільки головних призів виграли на 1 250 000 гривень.

У конкурсі «Багаті та відомі» переможцем став Сергій Васильович Мазка із Полтави, який виграв 250 000 гривень. У минулому підполковник поліції, а зараз пенсіонер, Сергій Васильович вже вдруге відвідав студію «Лото-Забава» у якості учасника. Вдома за нього вболівали дружина, донька і навіть онуки. Цікаво, що до того як Сергій Васильович вперше потрапив у студію у липні цього року, рідні його не підтримували, вважали витрати на лотерею нерозумними. Лише коли він потрапив до студії, його дружина Ольга Володимирівна сказала, що варто продовжувати. Повірила у можливість серйозного виграшу. І він її не підвів.

Нагадуємо, що конкурс «Багаті та відомі» проводиться в прямому ефірі серед учасників лотереї, яких запросили до студії. Як відбувається відбір гостей детально зазначено на офіційній сторінці «Лото-Забава».

Розіграш «Мані на дивані» пройшов бадьоро, учасники не проспали свої щасливі шанси виграти призи по телефону, дивилися пряму трансляцію телерозіграшу та напружували свою інтуїцію, вгадуючи вагу кульок. Обидва… не вгадали, тому і пан Олександр, і пані Марія, обидва зі Львова, виграли по 10 000 гривень.

Нагадуємо, що розіграші лотереї проходять щонеділі о 9:00 в прямому ефірі на офіційній  Facebook сторінці «Лото-Забава», YouTube сторінці «М.С.Л.», сторінці «Лото-Забава» на офіційному сайті «М.С.Л.» та на цифровому телеканалі «Апостроф TV».

Подивитися ефір у записі можна на нашому офіційному YouTube каналі.

А ще лотерейні білети можна купити онлайн, а також дарувати рідним і близьким, завдяки новому сервісу на нашому сайті. Скористатися ним можна вже зараз.

Бажаємо успіху і стежте за новинами!


Поділитись:
22 листопада 2021
Ми у Viber!