0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Вдала втеча»: виграно 50 000 гривень

15 листопада  2021 року стало відомо про виграш 50 000 гривень в онлайн лотерею «Вдала втеча» від «М.С.Л.». Власницею півсотні тисяч гривень стала 37-річна Альона Миколаївна з міста Миколаїв, яка вирішила спробувати власну вдачу і вибрала саме цю гру. Участь у лотереї коштувала їй всього 5 гривень. Щаслива переможниця, яка вже отримала свій виграш, поділилася з нами своїми враженнями.

«Я дуже давно познайомилася з такою розвагою, як лотереї. Мабуть, усе своє доросле життя купувала різні білети. Спочатку це була «Лото-Забава», а потім мені захотілося чогось більш сучасного, цікавого. Пішла на сайт лотерейного оператора подивилась, що там є новенького цікавого і побачила онлайн-лотереї. Вони здалися мені такими яскравими, цікавими, тематичними…

В результаті я зареєструвалась на сайті і тепер кожного місяця поповнюю свій рахунок на 200 гривень. Просто, щоб розважитись. Сама ж я – приватний підприємець. Буває, що коли на роботі з’являється вільний час і мені стає нудно, я заходжу на сайт і граю у «Вдалу втечу».

Мені дуже складно назвати участь у цій лотереї «витрати». По-перше, вона ж дуже дешева, а по-друге, я не мала за мету виграти. Для мене це виключно спосіб цікаво провести час.

Але мені щастить! Раніше я вже вигравала у «Вдала втеча» дві тисячі гривень, а тепер знову пощастило. Я навіть не одразу у це повірила, дуже здивувалась!».

Лотерейний оператор «М.С.Л.» вітає Альону Миколаївну  і бажаємо їй ще багато виграшів у майбутньому!

Нагадуємо, що онлайн виграші розміром до 54 999,99 грн перераховуються на субрахунок «Виграні кошти» в особистому кабінеті автоматично протягом 1 доби після розіграшу тиражу. Виграші понад 54 999,99 грн оформлюються у регіональних представництвах «М.С.Л.».

Онлайн лотерея «Вдала втеча» з’явилася на офіційному сайті «М.С.Л.» у жовтні 2016 року. Правила участі прості та інтуїтивно зрозумілі. Її сутність полягає у тому, щоб знайти на ігровому полі пари символів, які приховані за кам’яними плитами. Чим більше пар символів учаснику вдається зібрати, тим більше виграш.

Окрім цього для шанувальників онлайн лотереї «Вдала втеча» у деяких білетах передбачена можливість супергри, яка надає додатковий шанс поборотися за грошові призи.

Вартість участі можна вибирати самостійно у діапазоні від 1 до 20 грн. Чим більша вартість – тим більший виграш.

Випробувати власну удачу в онлайн лотерею «М.С.Л.» можна тільки на офіційному сайті лотерейного оператора. Для цього необхідно зареєструвати власний обліковий запис на сайті, слідуючи простим підказкам.

Вдала втеча – це твій вдалий виграш!


Поділитись:
18 листопада 2021
Ми у Viber!