0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: знову виграв білет куплений онлайн

1162 тираж «Лото-Забава» ознаменувався новим виграшем завдяки онлайн білету. 1 мільйон гривень виграв учасник, який 9 листопада о 9:19 придбав білет номер 0028247 онлайн на сайті msl.ua. За виграшний білет переможець заплатив 27 гривень.

Наразі це вся інформація, яка відома про переможця.

Щиро вітаємо його та радимо звернутися на нашу безкоштовну гарячу лінію за телефоном 0 (800) 21 00 65 для надання докладної інформації щодо оформлення виграшів.

Але це ще не все! Адже усього в рамках розіграшу 1162 тиражу «Лото-Забава» було виграно головних призів на суму 1 100 000 гривень!

У конкурсі «Багаті та відомі», переможницею конкурсу стала учасниця на ім’я Марина із Кривого Рогу, якій пощастило виграти 100 000 гривень. Вона лише пів року приймає участь у лотереї і їй вже пощастило побувати на розіграші у студії і виграти великий грошовий приз.

Нагадуємо, що конкурс «Багаті та відомі» проводиться в прямому ефірі серед учасників лотереї, яких запросили до студії. Як відбувається відбір гостей детально зазначено на офіційній сторінці «Лото-Забава».

У конкурсі «Мані на дивані» цього разу був тільки один переможець - учасниця на ім’я Тетяна з Чигирина дивилася прямий ефір та виграла 10 000 гривень, а ось другий учасник, нажаль, не відповів на телефонний дзвінок зі студії.

Нагадуємо, що розіграші лотереї проходять щонеділі о 9:00 в прямому ефірі на офіційній Facebook сторінці «Лото-Забава», YouTube сторінці «М.С.Л.», сторінці «Лото-Забава» на офіційному сайті «М.С.Л.» та на цифровому телеканалі «Апостроф TV».

Подивитися ефір у записі можна на нашому офіційному YouTube каналі..

А ще лотерейні білети можна купити онлайн, а також дарувати рідним і близьким, завдяки новому сервісу на нашому сайті. Скористатися ним можна вже зараз.

Бажаємо успіху і стежте за новинами!


Поділитись:
15 листопада 2021
Ми у Viber!