0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Зустрічайте нову лотерею «Квиток на Марс»

В Україні стартували продажі нової електронної миттєвої лотереї під назвою «Квиток на Марс»! Ця новинка з родини «Швидкограй» хоч і не відправляє у відкритий космос, проте дає можливість виграти чимало грошових призів! Найбільший з них сягає відмітки у 20 000 гривень. А вартість одного квитка – усього 10 гривень.

Випробувати «Квиток на Марс» можна вже зараз у всіх пунктах розповсюдження лотерей «М.С.Л.». Лотерея обов’язково припаде до смаку як шанувальникам космічної тематики, так і тим, хто цінує інтригуючі правила лотереї. Як новачкам, так і давнім шанувальникам лотерей.

До речі, правила зазначаються одразу на квитках, які друкуються прямо на очах учасників. Це – особливість усіх лотерей родини «Швидкограй». А особливістю саме лотереї «Квиток на Марс», окрім чудового візуального дизайну, є цікава та проста механіка.

Щоб виграти, учасник має знайти у квитку збіги «Виграшних номерів» (їх 5) із «Вашими номерами» (їх 12). При цьому, під кожним з 12 «Ваших номерів» ховаються грошові призи. Якщо якийсь «Виграшний номер» збігся з «Вашим номером», учасник виграє ту суму, яка зазначається під збігом.

Але! Окрім того на квитку знаходиться один «Бонусний номер», який додає усій лотереї потужну інтригу. Бо якщо цей «Бонусний номер» співпаде з будь-яким «Вашим номером», учасник виграє УСІ грошові призи, які зазначені на квитку!

Більш детально про правила можна дізнатися на окремій сторінці лотереї на нашому сайті.

Бажаємо космічних виграші та слідкуйте за новинами!


Поділитись:
3 листопада 2021
Ми у Viber!