0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: військовослужбовець виграв 500 000, завдяки онлайн білету

Нещодавно ми повідомляли, як 17 жовтня у тиражі №1158 лотереї «Лото-Забава» виграли 1 мільйон гривень, і його розділили порівну два учасника. Нагадаємо, що за правилами лотереї , коли двоє або більше переможців виграють мільйон чи джекпот, виграш розподіляється між ними порівну.

Зараз ми раді повідомити, що обидва щасливчика вже оформили свої виграші і нам вдалося поспілкуватися з «напівмільйонерами». Вони люб’язно поділилися з нами своїми емоціями від такої неординарної події.

Спершу ми поспілкувались з переможцем з міста Вінниця. Ним виявився 62-річний пенсіонер В’ячеслав Аполлінарійович.

В’ячеслав Аполлінарійович протягом 15 років час від часу купує білети «Лото-Забава». Зазвичай, не частіше ніж раз на місяць.

Цікаво, що він дивився прямий ефір під час якого став переможцем, але не зрозумів, що є одним з тих, кому пощастило виграти 500 000 гривень. «Під час розіграшу я закреслив дві лінії, зрозумів, що щось виграв, але для виграшу головного призу мені не вистачило ще однієї лінії», - розповідає В’ячеслав Аполлінарійович.

Як тільки ведучі оголосили, що виграшний білет купили у Вінницькій області, він зрозумів, що необхідно перевірити свій білет в інтернеті. Саме там і побачив, що його номер білета збігається з виграшним. Виявилося, що В’ячеслав Аполлінарійович не помітив, що закреслив ще одну лінію – по діагоналі.

«Я дуже радий, що виграв, але плани на виграш будуватиму тільки після того, як гроші будуть у мене», - поділився своїми планами наш перший переможець.

Нагадуємо, що всі виграші виплачуються у строки, що вказані в Умовах проведення лотереї. Ознайомитися з ними може кожен бажаючий на сторінці лотереї «Лото-Забава».

А другим переможцем тиражу №1158 став 30-річний Олександр Володимирович з Харкова. Як виявилося, він відноситься до людей про яких говорять «новачкам щастить». Він лише другий раз в житті брав участь у «Лото-Забава», і одразу виграш!

«Я військовослужбовець, уже 4 роки беру участь в АТО», - розповідає Олександр Володимирович.

«Мій товариш уже досить давно купує білети «Лото-Забава» і десь місяць тому я вирішив також спробувати удачу. У мене маленький син, ризикова служба і дуже хочеться максимально підстрахуватися і забезпечити йому краще майбутнє, чому б й не завдяки лотереї?!

Я зареєструвався на сайті і купую білети онлайн, адже таким чином я можу купити і перевірити білет будь-де, в тому числі, тут, в зоні АТО. Перший раз я купив 6 білетів і нічого не виграв. Другий раз я купив 3 білета в одному з них виграв виграш у 5 гривень, а в другому був виграш 500 000.

Ефір я не дивився, прокинувся зранку, перевірив результати і дуже здивувався, бо не розраховував, що можна так швидко виграти! Це неймовірно приємне відчуття, але я й досі не вірю у те, що це все насправді!», - поділився враженнями Олександр Володимирович.

Ми дуже вдячні нашим переможцям за коментарі та бажаємо їм виграти у наших лотереях ще чимало призів!

Нагадуємо, що розіграші  «Лото-Забава» відбуваються щонеділі о 9:00 у прямому ефірі на офіційній Facebook сторінці «Лото-Забава»,YouTube сторінці «М.С.Л.», сторінці «Лото-Забава» на офіційному сайті «М.С.Л.» та на цифровому телеканалі «Апостроф TV».

Подивитися ефір у записі можна на нашому офіційному YouTube каналі.

Окрім того, що білети можна купувати онлайн, їх так само можна дарувати рідним і близьким, завдяки новому онлайн сервісу на нашому сайті.

Бажаємо успіху і стежте за новинами!


Поділитись:
5 листопада 2021
Ми у Viber!