0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: 500 000 гривень у подарунок

У 1159 тиражі «Лото-Забава», який відбувся 24 жовтня, 1 000 000 гривень розділило двоє переможців!

Згідно з правилами лотереї, коли двоє або більше переможців виграють мільйон чи джекпот, виграш розподіляється між ними порівну. Тому обидва щасливчики тиражу №1159 виграли по 500 000 гривень, і нам вже відомі їх історії участі в лотереях!

Першим придбали лотерейний білет із номером  0034372. Його купили 19 жовтня о 13:16 у місті Полонне Хмельницької області. А якщо точніше, то на точці продажу лотерей, що знаходиться на вулиці Лесі Українки 22. За лотерейний білет переможець заплатив 35 гривень.

Ним виявився 50-річний Сергій Володимирович.

-  Півтора роки тому я вдруге одружився і якось вранці ми з дружиною дивились телебачення і побачили розіграш «Лото-Забава». Дружина сказала: «Дивись, як люди виграють! Давай, може, й ми спробуємо?!». З того часу ми на кожний тираж купляємо два лотерейних білета. Якось в конкурсі «Парочка» виграли невеликий приз.

Минулого тижня в ніч на вівторок мені наснилась ікона «Іоанна Хрестителя», я вирішив, що це знак і пішов й купив два білета. У неділю дивимось ефір і розуміємо, що це ми виграли. Це хоч і не велика сума, але це Божий дар! Коли отримаю гроші, то, скоріше за все, вкладу їх у бізнес, - розповів щасливчик.

Другий білет придбали 22 жовтня о 10:36 у Черкасах на фірмовій точці продажу лотерей «М.С.Л.», що знаходиться у магазині «Добросвіт» на бульварі Шевченка 345. За білет із номером 0083160 другий переможець заплатив 25 гривень.

Історія цього виграшу дуже цікава, адже виграшний лотерейний білет було подаровано!

Білет купив дідусь для своїх ще дуже маленьких онуків, тому виграш оформлювала його донька Яна (мати його онуків), яка зараз знаходиться у декретній відпустці. Саме вона розповіла нам історію цього виграшу.

- Кожного тижня протягом останніх 15 років Олександр Афанасійович (дідусь) купує білети «Лото-Забава». Коли у нього з’явились онуки, то для кожного з них він також купує по білету, підписує їх, і кожної неділі дивиться розіграш по телебаченню зі сподіванням, що цього разу пощастить і він зможе подарувати їм великі гроші. Саме так і сталося, - розповіла донька переможця, якій той подарував виграшний білет для свого онука.

Зі слів Яни, Олександр Афанасійович одразу дізнався про виграш, адже дивився прямий ефір лотереї і одразу перевіряв білети, які підписав для своїх онуків. «У нього чуть серце не стало! Він дуже зрадів»,- каже вона. Сама ж Яна ніколи не брала участі в лотереях, але відтепер вже й сама купила собі білет на наступний розіграш.

Виграш молода сім’я планує вкласти у придбання власного житла та допомогу дідусю, адже він вже багато років на інвалідності.

Ми щиро вітаємо переможців і бажаємо їм ще багато виграшів у майбутньому!

Нагадуємо, що всі виграші виплачуються переможцям у строки вказані в Умовах проведення лотереї, з якими Ви можете ознайомитися на сторінці лотереї «Лото-Забава».


Поділитись:
29 жовтня 2021
Ми у Viber!