0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Чемпіонат України з карате відбувся за фінансової підтримки «Лото-Забава»

22-24 жовтня в Полтаві пройшов Чемпіонат України 2021 року серед кадетів, юніорів, молоді та дорослих. Збірна Одеської області здобула переконливу перемогу в загальному заліку, випередивши своїх традиційних головних суперників – збірні Львівської області та міста Києва.

Важливу підтримку в організації турніру здійснили спонсори, в тому числі «Лото-Забава». Українські лотереї - потужний інструмент для підтримки спорту і «Лото-Забава» є гарним тому прикладом.

Змагання зібрали рекордну кількість учасників – 642 спортсмени з 16 регіонів країни. 

Усі збірні регіонів для участі в чемпіонаті України було сформовано після регіональних відбірних чемпіонатів.Важливість турніру полягала в тому, що для кадетів, юніорів та молоді це був відбірковий турнір для потрапляння до національної молодіжної збірної на чемпіонат Європи 2022 року, який пройде у Празі в лютому наступного року. А для членів дорослої національної збірної це був головний змагальний старт напередодні чемпіонату світу 2021, який пройде 16-21 листопада в Дубаї.

На думку фахівців, це був найкращий чемпіонат України всіх часів – за рівнем спортсменів та конкуренцією в усіх вікових групах.

Фінансова підтримка спорту  є підтвердженням соціальної спрямованості лотерей на підтримку дитячого спорту в Україні.


Поділитись:
26 жовтня 2021
Ми у Viber!