0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

"Спортпрогноз": два джекпоти поспіль!

Цього тижня київське "Динамо" і донецький "Шахтар" розчарували українських любителів футболу, проте вони порадували шанувальників лотереї "Спортпрогноз". Матчі за їхньою участю в Лізі чемпіонів завершилися дуже передбачувано, і це посприяло тому, що в українському тото був зірваний другий джекпот поспіль. Якщо в попередньому тиражі п'ятеро учасників розділили 410 000 гривень, то тепер стартові 250 000 дісталися восьми прогнозистам.

У 682 тиражі взагалі не було сенсацій, і навіть дрібні несподіванки обійшли його стороною. Досить сказати, що найпрогнозованішою виявилася перемога "Престона" над "Ковентрі" (31% ставок), а на другому місці - гостьова перемога "Борнмута" над "Сток Сіті" з результатом 34%.

Найближче до несподіванки було в матчі "Зеніт" - "Ювентус". Далеко не найцікавіший поєдинок плавно котився до нульової нічиєї, але на останніх хвилинах глядачі побачили переможний гол у виконанні туринців. А ще московський "Спартак" вигравав у "Лестера" з рахунком 2-0, але далі у ворота "червоно-білих" влетіло чотири м'ячі, причому "покер" на свій рахунок оформив Дака. Загалом відразу в п'яти матчах показник "угадуваності" перевищив 60%.

Два джекпоти поспіль у "Спортпрогнозі" зриваються не вперше, але все одно це майже унікальний випадок. А всього з початку року в українському тото виграно вже 25 джекпотів на загальну суму 9 090 000 гривень. Вітаємо нових переможців!


Поділитись:
22 жовтня 2021
Ми у Viber!