0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

У Хмельницькому виграли 1 000 000 гривень у лотерею «Детектив»

У Хмельницькому купили білет миттєвої лотереї-стирачки, у якій ховався мільйон гривень! Трапилося це 5 жовтня на точці продажу лотерей у ТЦ «Сільпо», що на вулиці Староконстантинівське шосе 6/1 А.  Саме там купили лотерею під назвою «Детектив», у якому був виграш розміром 1 000 000 гривень. Білет такої лотереї коштує 48 гривень.

Переможець вже звернувся до «М.С.Л.», успішно оформив свій виграш та надав коротке інтерв’ю. Новим лотерейним мільйонером стала 33-річна співробітниця банківської установи - Марина Володимирівна.

«Я вже давно беру участь в лотереях «М.С.Л.». Спочатку купувала білети виключно «Лото-Забава» - мої сусіди виграли у цю лотерею 500 000 гривень. Якраз після того, як я дізналася, що в лотереях дійсно виграють, я вирішила також спробувати свою удачу.

Кілька років тому, я навіть виграла 2 000 гривень. А потім спробувала лотереї-стирачки і стала час від часу купувати і їх.

5 жовтня ніщо не передвіщало, що мені так пощастить. Я навмання обрала лотерейний білет і пішла додому, де вже і стерла захисне покриття і побачила, що виграла мільйон гривень. Я була у шоці – мені пощастило!», - розповіла пані Марина Володимірівна.

На що витратити виграні гроші Марина Володимирівна ще не думала, адже як практична людина, вважає, що будувати плани треба тоді, коли весь виграш буде отримано.

Відповідно до Умов проведення лотереї, свій виграш вона буде отримувати один рік. При цьому зі свого виграшу пані Марина сплатить 19,5% державних податків (податок на доходи фізичних осіб – 18% та військовий збір - 1,5%).

Що ж до самої лотереї, то «Детектив» відноситься до лотерей-стирачок. Це – одні з найпопулярніших лотерей у світі. Усе завдяки простій механіці - щоб дізнатися про наявність виграшу, необхідно стерти спеціальний захисний шар прямо на білеті. Зробити це можна одразу на точці продажу.

Детальну інформацію про всі лотереї-стирачки і правила гри можна прочитати на офіційній сторінці лотерейного оператора «М.С.Л.».


Поділитись:
15 жовтня 2021
Ми у Viber!