0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Переможець «Лото-Забава»: «Щастить тому, хто хоча б намагається»

Минулого тижня ми розповіли про черговий виграш одного мільйону гривень у «Лото-Забава». Здавалося б, звична подія. Але не зовсім.

Справа у тому, що від інших цей випадок відрізняють дві речі: по-перше, його розділили порівну двоє переможців, а по-друге, обидва придбали свої білети онлайн! Вони вже звернулись до нас, щоб оформити свої виграші, а ми взяли у них інтерв’ю.

Щасливчиками виявились двоє чоловіків на ім’я Олександр та Дмитро. Перший з міста Запоріжжя, а другий із Дніпра.

Обидва від виграшу були у справжньому екстазі! Особливо Олександр, який купував «Лото-Забава» буквально з самих перших тиражів. Це вперше, коли йому пощастило виграти крупну суму.

«Які у мене були враження? Та я просто був шокований! Нарешті мені за 20 років пощастило! Як дізнався – одразу розповів дружині, тож тепер активно плануємо на що саме витратити гроші. Я – звичайна людина, яка в найпершу чергу піклується про свою родину, тож, напевно, першим, на що витратимо частину виграшу, буде сімейний відпочинок десь за кордоном», - розповів Олександр.

Що ж до пана Дмитра, то йому й раніше траплялося вигравати порівняно невеликі виграші у інших лотереях від «М.С.Л.», але щоб зірвати півмільйона… Зважаючи, що він - інженер-конструктор, переможець у першу чергу уявив яка ж була вірогідність, що саме він виграє. А коли все підрахував, то щастю не було меж.

«Чесно кажучи, самі розумієте, які в мене були емоції, коли дізнався про виграш. Неочікувано-приємні. Якщо відверто, раніше не дуже вірилося, що пощастить виграти настільки велику суму. Самі розумієте – вірогідність того, що саме ти виграєш таку велику суму не така вже й велика. Але все ж ця вірогідність є! У мене кредо таке – пощастить тому, хто хоча б намагається. Хто не намагається, у того нічого й не вийде.

Не скажу, що я затятий учасник. Купую білети хоч і не на кожен тираж, але коли вже купую, то по 3-5 білетів за один раз», - поділився враженнями Дмитро.

Є ще одна річ, яка є спільною у Олександра та Дмитра: обидва раніше купували білети «Лото-Забава» на звичайних точках розповсюдження, але згодом повністю перейшли у онлайн. З того часу тільки там і купують білети.

Причина проста – зручність та швидкість. А зважаючи на ситуацію навколо корона вірусу, до переваг переможці додають ще й безпеку для свого здоров’я.

Ми ще раз щиро дякуємо щасливчикам за коментарі та бажаємо їм виграти у наших лотереях ще чимало призів!

Нагадуємо, що розіграші  «Лото-Забава» проходять щонеділі о 9:00 в прямому ефірі на офіційній Facebook сторінці «Лото-Забава»,YouTube сторінці «М.С.Л.», сторінці «Лото-Забава» на офіційному сайті «М.С.Л.» та на цифровому телеканалі «Апостроф TV».

Подивитися ефір у записі можна на нашому офіційному YouTube каналі.

Окрім того, що білети можна купувати онлайн, їх так само можна дарувати рідним і близьким, завдяки новому онлайн сервісу на нашому сайті.

Бажаємо успіху і стежте за новинами!


Поділитись:
11 жовтня 2021
Ми у Viber!