0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Лото-Забава: 1 000 000 гривень виграно у Вінницькій області

411-й мільйонер «Лото-Забава» купив лотерейний білет №0137337 у місті Бершадь Вінницької області 25 вересня о 16:15 на точці продажу лотерей у торговому центрі «Піраміда». За лотерейний білет майбутній мільйонер заплатив 30 гривень. Це вже 31-й мільйонер «Лото-Забава» в цьому році.

Всього в рамках розіграшу 1155 тиражу «Лото-Забава» виграно головних призів на суму 1 600 000 гривень.

У конкурсі «Багаті та відомі», учасник розіграшу в студії Андрій Мацелик із Херсонської області виграв 250 000 гривень. Ще 10 000 гривень виграла дружина переможця, яка також була серед учасників лотереї, які приймали участь у телевізійному розіграші. Андрій  військовослужбовець, учасник бойових дій. В «Лото-Забава» приймає участь з 2000 років, але це перший великий виграш.

«Коли ми їхали до столиці, моя сестра Наталія збиралася у пологовий будинок. Вона вже народила доньку! А я виграв великий приз і обов’язково поділюся ним із сестрою—їй дуже потрібна квартира. У виграші вся наша родина!», - поділився своїми планами Андрій Мацелик.

Нагадуємо, що конкурс «Багаті та відомі» проводиться в прямому ефірі серед учасників лотереї, яких запросили в студію. Як відбувається відбір гостей детально зазначено на офіційній сторінці «Лото-Забава».

У конкурсі «Мані на дивані» цього тижня лише один переможець, адже другий, на жаль, не відповів на дзвінок із студії. Пан Олександр із Києва, дивився гру в ютубі та побачив у руках Олі Гриневич… капелюх Анатолія Гнатюка. А потім підтримав позитивну нотку ведучого, який поздоровив знаменитого українського боксера Олександра Усика з завоюванням одразу кількох чемпіонських поясів. Тезка боксера також виграв свій «бій» та заробив 50 000 гривень!

Вітаємо переможців та радимо їм звернутися на нашу безкоштовну гарячу лінію за телефоном 0 (800) 21 00 65 для надання докладної інформації щодо оформлення виграшів.

Нагадуємо, що розіграші лотереї проходять щонеділі о 9:00 в прямому ефірі на офіційній Facebook сторінці «Лото-Забава», YouTube сторінці «М.С.Л.», сторінці «Лото-Забава» на офіційному сайті «М.С.Л.» та на цифровому телеканалі «Апостроф TV».

Нагадуємо, що лотерейні білети можна купити онлайн, а також дарувати рідним і близьким завдяки новому сервісу на нашому сайті. Скористатися ним можна вже зараз.

Бажаємо успіху і стежте за новинами!


Поділитись:
27 вересня 2021
Ми у Viber!