0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Нарешті! У "Спортпрогнозі" зірваний перший осінній джекпот!

Такої тривалої серії без зірваних джекпотів у "Спортпрогнозі" не було вже давно. Тривала вона цілих півтора місяця, в які вмістився 41 тираж. Протягом цього часу джекпот додав у вазі більше ніж у два з половиною рази і досяг 660 000 гривень! До рекордних 700 000 гривень, виграних у липні 2018 року, не вистачило всього кількох тиражів.

Щасливу ставку було зареєстровано безпосередньо на нашому сайті, причому зроблено це за десять хвилин до закриття 657 тиражу. Це система вартістю 1280 гривень, куди увійшли 8 "подвійних" і 4 "ординари". Загальний виграш по чеку склав 676 556 гривень - це один з найбільших виграшів в історії "Спортпрогнозу"!

Тепер розберемо саму ставку. Наш переможець не сумнівався в перемогах "Наполі", "Сосьєдада", "Університаті" і "Хіберніана". Все інше - це подвійні варіанти, де виключалися перемоги "Торино", "Хераклеса", "Грассхоппера», «Люцерна", "Миная" і "Адміри". А ось у матчах "Осасуна" - "Бетис" і "Твенте" - АЗ майбутній володар джекпоту відмовився від нічиїх. І всі ці рішення виявилися стовідсотково точними!

Зрозуміло, що переможцеві дуже пощастило, адже в 657 тиражі взагалі не було сенсацій. Більш того, навіть дрібні несподіванки обійшли тираж стороною. Втім, коли таке було, щоб джекпот зривався без принаймні мінімальної посмішки фортуни! Найбільш несподіваною виявилася кубкова нічия між "Адмірою" і "Рапідом" (23% ставок), після якої недавній суперник "Зорі" вирвав перемогу в овертаймі. Крім цього, "Лаціо" лише на останніх хвилинах уникнув поразки від "Торино" (27%), хоча сенсація в цій парі була дуже близько...

Отже, від початку року в "Спортпрогнозі" зірвано вже 22 джекпоти на загальну суму 8 120 000 гривень! Мабуть, за кількістю володарів головного виграшу українському тото немає рівних в усьому світі. У 2021 році "спортпрогнозівські" джекпоти зриваються приблизно один раз на 12 тиражів, тому наступний виграш не за горами. Вітаємо нового переможця!


Поділитись:
24 вересня 2021
Ми у Viber!