0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Швидкограй: в лотереї «Полювання за скарбами» виграно 50 000 гривень

9-го вересня на Львівщині, у місті Червоноград в лотереї «Полювання за скарбами» виграли 50 000 гривень.

Переможниця на ім’я Леся поділилася своїми емоціями у невеликому інтерв’ю.

 — Вітаємо з приємним виграшем! Розповісте нам цікаві деталі про щасливу покупку?

 — Чому б ні, з задоволенням, мені приємно про це згадувати. Але спочатку я хочу сказати, не дивуйтеся, про «Лото-Забава», тому що це моя улюблена лотерея, в якій я приймаю участь вже 6 років. Купую по 2–3 білети щотижня, не пропускаючи жодного тиражу, й вірю, що скоро виграю великий приз.

— Чому така впевненість?

— Успішний приклад моєї подруги надихає — вона 3 роки тому виграла у «Лото-Забава» квартиру!

— А Ви, мабуть, націлились на мільйон чи джекпот?

— Хотілося б виграти таку суму, яка здатна змінити життя на краще. Мільйон мене влаштовує .

— А що можете розповісти про свій виграш у лотерею «Полювання за скарбами»?

— Можна сказати, що це випадковість, адже я не часто купую миттєві лотереї. У мене є улюблена точка продажу лотерей, але цього разу я опинилася в іншому місці й чомусь захотіла придбати саме миттєву лотерею. Взяла два квитка «Полювання за скарбами», один був виграшним на маленьку суму. Я не стала забирати гроші, а попросила ще два квитка тієї ж лотереї. Знову один виграшний на 20 гривень. Кажу розповсюджувачу, давайте ще один і все, закінчую. І ось цей останній квиточок подарував мені 50 тисяч!

— «Полювання за скарбами»—це дуже цікава лотерея й доволі складна за механікою. Вам вдається рухатися по карті без проблем?

— Ви праві в тому, що лотерея цікава й потребує уваги з боку учасника. Але, коли вже вивчив правила та маєш досвід, все просто. В усякому разі, я розгадую цей «кросворд» швиденько.

— Як плануєте витратити свій виграш?

— Окрім лотерей, у мене є ще одне хобі— люблю подорожувати. Я намагаюся кожного року викроїти собі невеликі 3–4 відпустки та їду кудись у нове місце — або на море, або у гори, або в Амстердам чи Прагу. Мій девіз— живи сьогодні! Хто його знає, що там буде завтра, яка ще нова пандемія на нас чекає. Або здоров’я підведе, або ще щось трапиться у світі—неможливо передбачити. Тому я беру від життя по повній, поки є така можливість. Хтось скаже, що це погано, а хтось мене зрозуміє.

Дізнатися більш детально про правила гри та умови проведення лотереї можна на окремій сторінці нашого офіційного сайту, або за телефоном гарячої лінії 0 (800) 21 00 65.

Бажаємо гарних вражень та спогадів!

*Виграші розміром до 100 грн включно зазначаються на лотерейних квитках за вирахуванням податків та зборів.


Поділитись:
20 вересня 2021
Ми у Viber!