0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: 408 мільйонером стала Ольга Василівна з Полтавщини

У минулому розіграші «Лото-Забава», який відбувся 5 вересня, головний приз основного розіграшу виграла 54-річна Ольга Василівна, яка проживає у Миргородському районі Полтавської області.

Ольга Василівна пенсіонерка за вислугою років, в минулому медичний працівник.

В «Лото-Забава» бере участь з самого першого тиражу, але це перший крупний виграш за весь цей час. Зазвичай, вони з чоловіком купують 3-5 білетів на кожний тираж. Були часи, коли вони вже думали покинути цей вид дозвілля, але, зважаючи на невелику вартість білетів вирішили продовжувати купляти лотереї. Адже все одно ці гроші будуть витрачатися на якісь дрібниці, про які Ольга Василівна з чоловіком навіть не згадають. Тим паче, що недільний розіграш «Лото-Забава» розбавляє буденне життя та й надає шанс виграти великий приз.

Прямий ефір, під час якого подружжя стало мільйонерами, вони дивились через інтернет. Але вони не одразу зрозуміли, що виграти пощастило саме їм. Потім звірили номери білетів і вирішили зателефонувати на Гарячу лінію «М.С.Л.», щоб впевнитись на 100%. Там їм підтвердили, що білет виграшний, але попри це вони й досі не вірять, що їм так пощастило: «Це якась фантастика!»,- каже Ольга Василівна.

Виграні гроші переможці планують витратити на дітей і онуків: «У нас троє доньок, всі вони живуть і працюють у Києві. Нам дуже хочеться їм допомогти, зробити їхнє життя трошки легшим і приємнішим. Тому ми будемо продовжувати брати участь у «Лото-Забава», можливо ми ще виграємо джек-пот!».

Компанія «М.С.Л.» вітає переможницю і нагадує, що наступним мільйонером можете стати саме Ви. Проте спочатку потрібно придбати лотерейний білет.

Купуйте білети онлайн і вигравайте!


Поділитись:
9 вересня 2021
Ми у Viber!