0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

У Мелітополі виграли 500 000 грн. в лотерею-стирачку «КОЛЕСО УДАЧІ»

7 вересня в Мелітополі виграли 500 000 гривень в миттєву лотерею-стирачку «КОЛЕСО УДАЧІ». Володаркою виграшу пощастило стати 46-річній Олені Миколаївні. Цікаво, що вона ніколи не грала в лотереї і виграшний білет вона не купувала.

- Увечері ми з цивільним чоловіком Іваном вирішили зайти за покупками в магазин «АТБ». По дорозі він зайшов у «ЛОТО маркет», а я відразу пішла в магазин. Вийшла з покупками, а він стоїть і чекає мене під магазином. Щасливий-щасливий. Дивиться на мене і каже: «Ми виграли 500 000 гривень!». Я не повірила, я ніколи не грала в лотереї і не вірила, що взагалі можна щось виграти.

Ми пішли назад в «ЛОТО маркет», а там стоїть шокована продавець лотерей, якій довелося ще раз перевірити білет і показати мені, що він дійсно виграшний.

А потім сталося найнесподіваніше - Іван дає мені білет і каже: «Це тобі подарунок, бери!». Я до сих пір в шоці! Він подарував мені півмільйона гривень, - розповідає Олена Миколаївна.

- Іван не дуже часто бере участь в лотереях, хоча по життю ми його вважаємо щасливчиком. І ось йому в черговий раз пощастило. До речі, в той день він купив три білета, а 500 000 ховалися в останньому з них.

Виграні гроші власниця невеликого власного бізнесу планує вкласти в покупку нового автомобіля або в ремонт квартири.

Щасливою лотерейною точкою виявився «ЛОТО маркет», який розташований біля супермаркету «АТБ» на вулиці 30-річчя Перемоги-1 А.

До речі, 31 серпня в Токмаку Запорізької області в цю ж лотерею «КОЛЕСО УДАЧІ» невідомий щасливчик виграв 50 000 гривень.

Що ж стосується самої лотереї, то «КОЛЕСО УДАЧІ» відноситься до сімейства «Стирачки». Лотереї цього типу - одні з найвідоміших в світі. Брати участь в цих лотереях дуже просто - щоб дізнатися про наявність виграшу, необхідно стерти спеціальний захисний шар білета. Зробити це можна відразу на точці продажу лотерей. Детальну інформацію про всі лотереї сім'ї «Стирачки» і правила гри можна прочитати на офіційній сторінці лотерейного оператора «М.С.Л.».


Поділитись:
8 вересня 2021
Ми у Viber!