0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Лото-Забава: 1 000 000 гривень виграли завдяки онлайн білету

Переможець основного розіграшу «Лото-Забава» купив лотерейний білет №0014369 8 серпня о 22:39. За лотерейний білет майбутній мільйонер заплатив 27 гривень. Наразі це вся інформація яка відома про переможця, адже свій лотерейний білет він придбав онлайн на офіційній сторінці «Лото-Забава».

Це 27-й лотерейний мільйонер цього року і 407-й за всю історію«Лото-Забава».

В рамках розіграшу 1149 тиражу «Лото-Забава» було виграно головних призів на суму 1 261 000 гривень.

У конкурсі «Багаті та відомі», учасниця розіграшу в студії Інна Олексіївна Юрченко із Маріуполя виграла 250 000 гривень. Пані Інна приймає участь в «Лото-Забава» багато років і дуже зраділа своєму довгоочікуваному крупному виграшу :«Цієї ночі я прокинулася у готелі від того, що дуже засвербіла долоня. Кажуть – це до грошей. Хотілося виграти пів мільйона, хочеться й мільйон виграти, й джекпот – все хочеться, але не одразу все вдається. Я дуже щаслива, що потрапила до студій і виграла 250 000 гривень.Тепер всі рідні можуть очікувати від мене подарунки, а ми з чоловіком, можливо, оновимо стареньке авто».

Нагадуємо, що конкурс «Багаті та відомі» проводиться в прямому ефірі серед учасників лотереї, яких запросили в студію. Як відбувається відбір гостей детально зазначено на офіційній сторінці «Лото-Забава».

У конкурсі «Мані на дівані», переможцями стали: учасниця на ім'я Тетяна, з Черкаської області, яка виграла 10 000 гривень і пані Віра з Херсону, яка виграла 1 000 гривень.

Вітаємо переможців та радимо їм звернутися на нашу безкоштовну гарячу лінію за телефоном 0 (800) 21 00 65 для отримання докладної інформаціії щодо оформлення виграшів.

Нагадуємо, що розіграші лотереї проходять щонеділі о 9:00 в прямому ефірі на офіційній Facebook сторінці «Лото-Забава»YouTube сторінці «М.С.Л.», сторінці «Лото-Забава» на офіційномусайті «М.С.Л.» та на цифровому телеканалі «Апостроф TV».

До речі, серед глядачів прямої трансляції лотереї на Facebook проводиться акція «Фартовий глядач», в якій можна виграти грошові призи. Подивитися ефір у записі можна на нашому офіційному YouTube каналі.

А ще лотерейні білети можна купити онлайн, а також дарувати рідним і близьким, завдяки новому сервісу на нашому сайті. Скористатися ним можна вже зараз.

А ви вже придбали білет на наступний розіграш?


Поділитись:
18 серпня 2021
Ми у Viber!