0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

В Україні вперше виграно 1 000 000 грн. в лотерею, куплену на касі маркету

11 серпня у Луцьку на касі зручного маркету «Сім23» невідомий щасливчик придбав лотерейний білет, у якому виявився виграш у 1 000 000 гривень. Це найбільший в Україні грошовий приз, виграний в лотерею, яку придбали на касі продуктового маркету.

Рекордний виграш виявився серед білетів миттєвої лотереї-стирачки «Мільйонер». Наразі, про лотерейного мільйонера майже нічого не відомо. У центральній системі лотерейного оператора «М.С.Л.» відображається, що білет придбали о 9:59 у продуктовому маркеті «Сім23», що розташовано на вул. Гордіюк, 39а. За лотерейний білет переможець заплатив 50 гривень.

Ми щиро вітаємо власника виграшного білета і радимо йому звернутися на безкоштовну гарячу лінію за телефоном 0 800 21 00 65 для отримання консультації з оформлення виграшу.

Про свій виграш переможець дізнався одразу, адже лотерея «Мільйонер» відноситься до сімейства миттєвих лотерей «Стирачки». Лотереї цього типу – одні з найвідоміших в світі. Їх механіка проста - щоб дізнатися про наявність виграшу, необхідно стерти спеціальний захисний шар білета. Зробити це можна одразу на точці продажу.

Саме так і відбулося з переможцем з Луцька. Про виграш він дізнався одразу на касі маркету «Сім23».

Купівля лотерей на касах продуктових магазинів - світовий тренд, який активно розвивається в Україні. «Сім23» - це сучасні невеликі маркети в форматі «conveniencestore». Для реалізації в цій мережі обрані найбільш зручні та прості формати лотерей – миттєві лотереї «Стирачки» та «Лото-Забава», для участі в якій достатньо придбати білет і зачекати на розіграш лотереї, що відбувається щонеділі о 9:00 на YouTube каналі «М.С.Л.», Facebook сторінці «Лото-Забава» та в ефірі телеканалу «Апостроф TV». Жодних незручностей та величезних черг на касі.

Хочемо нагадати, що купувати лотереї можуть виключно повнолітні особи. Невеликі виграші виплачується одразу на касі маркету, а у випадку великого виграшу, переможцю треба буде звернутися на безкоштовну гарячу лінію «М.С.Л» за номером телефону 0 (800) 21 00 65 для отримання консультації з оформлення виграшу.

Досить вже вірити у застарілі забобони. На місці цього переможця могли бути й ви! Адже, щоб виграти у лотерею, потрібно всього лише купити лотерейний білет. Зробіть це прямо зараз! Купуйте білети онлайн, на сайті msl.ua, в кіосках та фірмових магазинах «МСЛ», у супермаркетах та на автозаправках.


Поділитись:
12 серпня 2021
Ми у Viber!