0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

У Луцьку виграли 50 000 у миттєвій стирачці «КОЛЕСО УДАЧІ»

24 липня у Луцьку хтось придбав лотерейний білет, у якому опинився виграш у 50 000 гривень. Щасливою виявилась миттєва стирачка під назвою «КОЛЕСО УДАЧІ». Прямо зараз про щасливчика відомо порівняно небагато. Завдяки центральній системі лотерейного оператора, ми знаємо, що білет придбали о 10:38 у супермаркеті «Наш Край», що на вул. Дубнівська, 12. За лотерею переможець заплатив 20 гривень.

Ми щиро вітаємо щасливчика і радить йому звернутися на безкоштовну гарячу лінію за телефоном 0 800 21 00 65 для отримання консультації з оформлення виграшу.

Що ж до самої лотереї, то «КОЛЕСО УДАЧІ» відноситься до сімейства «Стирачки». Лотереї цього типу – миттєві та одні з найвідоміших в світі. Їх механіка проста - щоб дізнатися про наявність виграшу, необхідно стерти спеціальний захисний шар прямо на білеті. Зробити це можна відразу на точці продажу.

Саме так і відбулося із переможцем з Луцька. Про виграш він дізнався одразу на точці продажу.

До речі, 5 червня у іншій «Стирачці» під назвою «Карти в руки» виграли приз у півмільйона гривень! Цікаво, що білет купили не на звичайній точці розповсюдження лотерей, а на автозаправці KLO у столиці. Переможцем виявився 20-річний киянин Юліан Грінберг, який розділить свій виграш з другом дитинства.

Детальну інформацію про всі лотереї сім'ї «Стирачки» і правила гри можна прочитати на офіційній сторінці лотерейного оператора «М.С.Л.».


Поділитись:
31 липня 2021
Ми у Viber!