0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Переможець лотереї «ТОП»: Це все сталося зі мною не випадково

11 липня в лотереї «ТОП» виграли 500 000 гривень. Переможцем виявився 44-річний Андрій Андрійович з Кривого Рогу.

- Я дуже давно беру участь в лотереях. Коли я купив перший лотерейний білет, моєму синові було 3 роки, зараз йому 22. У різний час я купував і «Лото-Забава» і миттєві лотереї, і «Мегалот», а потім з'явилися «ТІП» і «ТОП», і я став брати участь в цих лотереях. У них невисока ціна і привабливі призи.

І ось, через стільки років, у мене стався мій щасливий «нежданчик». Перші два дні я був в шоці, хоча за останні два тижні, в цю ж лотерею, я двічі вигравав по 200 гривень. Але виграти 500 000 гривень - це неймовірне везіння, - розповів Андрій Андрійович.

 - Уже після того, як я дізнався, що виграв головний приз, я проаналізував: я виграв 11 липня, розіграш лотереї транслюється майже в 11 вечора, я народився 11 числа - напевно, це все сталося зі мною не випадково!

Про свої плани на виграш, переможець розповів наступне:

- Я вже давно на інвалідності - багато років тому, в Новорічну ніч, зі мною сталося нещастя - поруч зі мною розірвалася петарда, і цей день розділив моє життя на «до» і «після». Звичайно, виграш - це просто чудо в моєму житті. Виграні гроші мені дуже знадобляться, я дуже хочу допомогти синові.

Ми щиро вітаємо Андрія Андрійовича та бажаємо успіхів в реалізації задуманих планів!

А дізнатися більше інформації про саму лотереї, правила гри, умови її проведення можна на офіційній сторінці лотереї.

Хочемо нагадати, що з 1 березня 2021 року трансляції розіграшів лотерей «ТІП» і «ТОП» можна дивитися на нашому офіційному YouTube каналі.

Розіграші проводяться щодня: «ТІП» - днем ​​о 15:28, а «ТОП» - ввечері о 22:58. Результати розіграшів можна дізнатися на офіційній сторінці лотерей, у розповсюджувачів на точках продажів, а також на безкоштовній гарячій лінії за номером 0 (800) 21 00 65.

Бажаємо успіхів і стежте за новинами!


Поділитись:
15 липня 2021
Ми у Viber!