0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

"Спортпрогноз": другий джекпот на Євро-2020!

Євро-2020 близький до свого завершення, однак тиражі в "Спортпрогнозі", як і раніше, проводяться щодня. Черговий відбувся у четвер, 8 липня. До цього 22 рази поспіль ніхто не міг вгадати всі 12 результатів.

Основу 582 тиражу склали кваліфікаційні матчі Ліги конференцій. Це третій єврокубковий турнір після Ліги чемпіонів і Ліги Європи. Незабаром у ньому стартують українські "Ворскла" і "Колос".

У тиражі було чимало маловідомих команд, судити про можливості яких можна хіба що за статистикою з глибин інтернету. Але любителів "Спортпрогнозу" це не злякало, про що свідчить досить висока ігрова активність. І одному з прогнозистів удача посміхнулася на всі сто відсотків!

Головним героєм 582 тиражу став мешканець Запоріжжя, який зареєстрував свої прогнози в супермаркеті "ТРАШ" на вул. Рубана, 27. Він витратив на гру всього 25 гривень, заповнивши одну термінальну картку. І треба ж такому статися, щоб один із варіантів виявився абсолютно точним! Також наш переможець вгадав одну "десятку", завдяки чому загальний виграш по чеку склав 470 322 гривні.

Серед інших результатів були передбачені дві сенсації. Головною з них стала нічия між молдавським "Мілсамі" і боснійським "Сараєво" (13% ставок). Окрім цього, валійський "Бала Таун" у рідних стінах поступився північноірландському "Ларну" (15%). Саме в цих парах помилок припустилися майже всі претенденти на джекпот, але тільки не переможець із Запоріжжя.

Це вже сімнадцятий "спортпрогнозівський" джекпот, зірваний від початку року. До речі, за кількістю знятих джекпотів 2021 рік уже "переплюнув" рік попередній. Загальна сума виграних джекпотів у першому півріччі - 6 170 000 гривень! Щоб розіграти такі неймовірні гроші, вистачило 187 тиражів. І ще трохи статистики: у цьому році джекпоти українського тото зриваються кожні 11 тиражів. Вітаємо всіх переможців!


Поділитись:
9 липня 2021
Ми у Viber!