0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

35-річний тесля з Білої Церкви виграв в Києві 500 000 гривень в лотерею

30 червня о 17:26 в Києві, за адресою: вул. Єфремова, 3, виграли головний приз лотереї-стірачкі «Колесо удачі». Сума виграшу склала 500 000 гривень. Переможець на ім'я Олександр купив щасливий лотерейний білет по дорозі з об'єкта, на якому веде будівельні роботи.

«Я років 10 купую лотерейні білети. Мені завжди хотілося виграти якийсь великий приз, але білети з таким виграшем мені ніколи не траплялися. Максимум, що я вигравав - це 500 гривень, - каже Олександр. - 30 червня, повертаючись з роботи, я побачив кіоск, в якому продаються лотереї, вирішив зайти і купити білет. Зазвичай, я купую лотерею «10 перлин», але в цей раз мені захотілося спробувати щось нове. Я навмання вибрав одну з лотерей, мені сподобалося її назва - «Колесо удачі» і так сталося, що саме в ній виявився виграш. У те, що я виграв півмільйона гривень, я до сих пір не можу повірити».

За білет лотереї «Колесо удачі» переможець заплатив 20 гривень. Виграні гроші Олександр планує вкласти в покупку дачі під Києвом.

До слова, точно такий же приз у півмільйона гривень, виграли 5 червня в інший «Стирачці» під назвою «Карти в руки». Цікаво, що білет купили не на звичайній точці розповсюдження лотерей, а на автозаправці KLO. Переможцем виявився 20-річний киянин Юліан Грінберг, який розділить свій виграш з другом дитинства.

Детальну інформацію про всі лотереях сім'ї «Стирачки» і правилах гри можна прочитати на офіційній сторінці лотерейного оператора «М.С.Л.».


Поділитись:
6 липня 2021
Ми у Viber!