0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Десять перлин»: виграно 50 000 гривень

10-го червня об 11:38 у Львові, за адресою: вулиця Тролейбусна, 14, фірмовий стіл «М.С.Л.», придбали білет лотереї  «Стирачки» - «Десять перлин», у якому щасливчик знайшов виграш на суму 50 000 гривень. Переможця звуть Субхан Каміль, йому 40 років.

— Субхан Камілю, Ви живете у Львові, чи гостюєте?

— Я живу в цьому привітному, дуже красивому місті вже близько 3 років. Підприємець, займаюсь торгівлею на ринку овочами та фруктами. Мені дуже подобається у Львові. А приїхав я сюди з Азербайджану, із міста Баку. На батьківщині займався спортом, працював тренером з вільної боротьби, але за обставинами довелося змінити род діяльності. Моя сім’я, син і дружина знаходяться в Азербайджані, поки що ось так живемо.

— Ви часто купуєте лотереї, які більше подобаються?

— Лотереями я став захоплюватися ще в Баку, а коли переїхав до України, вирішив продовжити. Один раз на тиждень купую на 100 гривень 5 лотерейних білетів, — різні стирачки та 2 білета «Лото-Забава». Дуже хочу зірвати джекпот!

— Можна сказати, що перший крок до мети вже зроблено.

— Я теж так думаю. А знаєте, цей виграш мені наснився, саме така сума—50000 гривень! Можна було б не звернути увагу на цей сон, але я вирішив інакше. Не гаючи часу, перед роботою зайшов за лотереями та купив, як завжди, 5 білетів. Два «миттєвих» білета стер, але виграшів не знайшов. А коли стер білет «Десять перлин»…, я аж стрибав від радості, бо зрозумів, що мій сон був віщим!

— Кому Ви встигли розповісти про лотерейний виграш?

 — Усім! І всі друзі та знайомі щиро радіють моєму успіху.

— Маєте плани на виграну суму?

— Отримаю виграш і перевезу свою сім’ю в Україну, у Львів — це моя мрія!


Поділитись:
29 червня 2021
Ми у Viber!