0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Водій компанії «ВІЯР» і вчитель фізкультури виграли по 500 000 гривень

У минулому розіграші «Лото-Забава» головний приз основного розіграшу розділили двоє учасників - по 500 000 гривень виграли водій компанії «ВІЯР» з Києва і вчитель фізкультури з Коростишева.

Переможця з Києва звуть Володимир Анатолійович, 14 червня він відсвяткував 50-річний ювілей.

Володимир Анатолійович працює водієм в компанії «ВІЯР», знімає квартиру і мріє купити невеликий будиночок під Києвом. Лотерейні білети купує дуже рідко, під настрій і перевіряє їх вручну після публікації результатів розіграшу на офіційному сайті «М.С.Л.». «Я зайшов на сторінку «Лото-Забава» і почав викреслювати в своєму білеті числа, які випали з лототрону під час розіграшу. Я закреслив кілька ліній і зрозумів, що щось виграв, але не думав, що це головний приз. Коли я перевірив білет по штрих-коду, я дізнався, що виграв півмільйона гривень. Це був шок! Якщо чесно, то я рідко беру участь в лотереях, бо не вірив, що великі призи виграють реальні люди, і раптом переможцем виявився я», - сказав Володимир Анатолійович.

А от переможець з Коростишева - Василь Васильович бере участь в лотереях більше 15 років. Спочатку в «Лото-Забава» брала участь його дружина, а пізніше і він почав купувати лотерейні білети. Його улюблені лотереї - «Мегалот» і «Лото-Забава». За 15 років у них на двох було багато невеликих виграшів, а тепер їм пощастило виграти півмільйона гривень.

За лотерейний білет, який згодом виявився з великим виграшем, Василь Васильович заплатив 47 гривень - крім участі в основному розіграші, він ще взяв участь в конкурсах «Багаті та відомі» і «Парочка». Про виграш спочатку дізналася дружина переможця - вона дивилася прямий ефір розіграшу і коли зрозуміла, що виграв їх білет, розплакалася від щастя, а вже потім вона потішила Василя Васильовича. На що витратять свій виграш, сім'я ще не вирішила, будуть визначатися підчас сімейної ради.

«У мене немає якоїсь особливої ​​мрії. Мені дуже пощастило з дружиною, вона - моє щастя. У мене дві дочки, два зятя і троє онуків. Головне, щоб всі були здорові, а на що витратити виграш придумаємо, тим більше, я сподіваюся, що це не останній наш виграш. А ще мені б дуже хотілося взяти участь в телевізійному розіграші в студії, тому я завжди беру участь у конкурсі «Багаті та відомі» і коли-небудь мені обов'язково пощастить, тепер я в цьому точно впевнений », - сказав Василь Васильович.


Поділитись:
25 червня 2021
Ми у Viber!