0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Кубок відкритих сердець: 6 дітей з Синдромом Дауна отримають реабілітацію

З 9 по 13 червня відбувся перший всеукраїнський онлайн марафон «Кубок відкритих сердець» в підтримку людей з Синдромом Дауна. Традиційно організатором заходу виступила Всеукраїнська благодійна організація «Даун Синдром».

Метою проведення змагання є збір коштів для фінансування та підтримки роботи освітніх програм Центру раннього розвитку для дітей з Синдромом Дауна. Цей центр поки єдиний у всій країні і існує тільки завдяки соціально-відповідальному бізнесу, міжнародним донорам і батькам особливих дітей. Саме в цьому центрі діти від 0 до 8 років можуть отримувати консультації педагогів, логопедів, дефектологів, психологів, відвідувати майстер-класи та групові заняття, а також готуватися до школи і дитячого садка.

В цьому році, завдяки зібраним від участі в марафоні засобів, 6 дітей з інтелектуальними порушеннями отримають курс реабілітації.

Лотерейний оператор «М.С.Л.» в п'ятий раз підтримав ініціативу ВБО «Даун Синдром» та взяв участь у благодійному марафоні. У командному забігу команда під назвою «Лото-Забава» посіла почесне третє місце.

«В цьому році не було загального старту, великої кількості вболівальників і теплих обіймів на фініші, але подолані кілометри були справжніми. Цей марафон, як ніколи, доводить, що ніякі обставини не змусять опустити руки і залишити людей, яким це так необхідно, без допомоги», - сказав віце-президент «М.С.Л.» Євген Власенко.


Поділитись:
22 червня 2021
Ми у Viber!