0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

399 мільйонером Лото-Забава стала 48-річна Лариса Михайлівна з Кременчука

12 червня на фірмовій точці розповсюдження лотерей «М.С.Л.» на Центральному ринку, переможниця купила білет «Лото-Забава», який приніс їй виграш - 1 000 000 гривень. Білет коштував 25 гривень.

Лариса Михайлівна зазвичай купує лише один Білет «Лото-Забава», в цій лотереї вона бере участь майже 5 років.

«Кілька років тому, я побачила пряму трансляцію розіграшу «Лото-Забава» на каналі «1+1». Я давно чула про цю лотерею - багато моїх родичів і знайомих беруть в ній участь, і я вирішила, а може і мені спробувати? З тих пір я, а потім і мій чоловік беремо участь в «Лото-Забава», - каже переможниця.

За словами Лариси Михайлівни, вона завжди вірила в те, що виграє великий приз: «Зазвичай, я купую один лотерейний білет. Розповсюджувачі часто мені кажуть: «Візьміть ще один білетик, так буде вдвічі більше шансів», але я вірю в долю - якщо мені судилося виграти, я виграю і з одним лотерейним білетом, так і сталося!».

Прямий ефір розіграшу, в якому вона стала переможницею Лариса Михайлівна не дивилася. Лотерейний білет перевіряла в мобільному додатку через кілька годин після розіграшу: «Якщо чесно, то я сама здивована своєю реакцією на виграш - її просто не було. Я спокійно підійшла до чоловіка і сказала йому, що ми виграли мільйон в лотерею... він мені не повірив. Ще через кілька годин ми вирішили переглянути запис трансляції розіграшу і тільки тоді прийшло усвідомлення того, що нам так сильно пощастило».

Плани на виграш переможниця поки не будує: «Я - успішна кравчиня, мій чоловік, теж успішна людина, за яким я, як за кам'яною стіною. Ми багато чого в житті досягли завдяки власній праці і зусиллям, тому ми звикли будувати плани виважено і раціонально. У нас є час подумати у що вкласти виграш. А ось найближчими своїми планами я можу поділитися - ввечері піду купувати білет «Лото-Забава».


Поділитись:
18 червня 2021
Ми у Viber!