0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Мегаприз 1 000 000 гривень виграв учитель фізкультури з Києва

Нагадаємо, 5 червня 2021 року виграно Мегаприз - 1 000 000 гривень. Виграшний лотерейний білет був куплений в Києві, в кіоску «Преса» за адресою вул. Січових Стрільців 59/65 о 11:47, в день розіграшу лотереї.

Переможцем виявився 55-річний учитель фізкультури на ім'я Олександр Володимирович. Про свій виграш він дізнався через тиждень після розіграшу тиражу лотереї «Мегалот» в якому йому пощастило стати переможцем. За словами Олександра Володимировича, він пам'ятав про те, що у нього є лотерейні білети і добре було б їх перевірити, але через різні клопоти він весь час це відкладав.

«Я беру участь в лотереях час від часу. Якщо у мене є час і бажання зайти купити лотерейний білет - я зайду і куплю, якщо немає часу - проходжу повз. Я купую білети різних лотерей і мені вже пощастило виграти великі призи. Я вигравав у «Лото-Забава» та «Спорпрогноз», а тепер мені пощастило виграти в «Мегалот». Я навіть не знаю, чому вирішив купити білети саме цієї лотереї, просто попросив 5 лотерейних білетів з автоставкою і ось в одному з них виявився виграш. Це все удача!», - говорить переможець.

Олександр Володимирович виграв Мегаприз завдяки «автоставці», тобто довірив вибір чисел комп'ютеру, йому вдалося передбачити 6 кульок з 42-х. Він виявився всього в одному кроці від зриву найбільшого джек-поту в Україні, йому не вистачило вгадати тільки одну з дев'яти Мегакульок. На даний момент Мегаджекпот становить 10 500 000 гривень!

Хочемо нагадати, що трансляцію розіграшів державної лотереї «Мегалот» можна подивитися на офіційному YouTube-каналі «М.С.Л.» або на телеканалі «ЕСПРЕССО TV» щосереди о 23:30 і щосуботи о 23:00. Результати тиражу можна дізнатися на нашому сайті або на безкоштовній гарячій лінії 0 800 21 00 65.

До речі, придбати білети лотереї «Мегалот» можна онлайн, не залишаючи власного будинку.

Дізнатися більше про правила участі в лотереї та умови проведення розіграшів можна на офіційній сторінці лотереї Мегалот.

Слідкуйте за новинами та беріть участь в лотереях МСЛ!


Поділитись:
16 червня 2021
Ми у Viber!