0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Миттєва лотерея «Лас-Вегас»: в Києві виграли 500 000 гривень

57-річний Павло Олегович з Києва виграв півмільйона гривень.

Лотерейний квиток вартістю 50 гривень переможець купив в Києві, 8 червня о 10:05, в Лото Маркеті за адресою Данила Щербаківського, 47. Рік тому, в цьому ж Лото Маркеті Павлу Олеговичу пощастило виграти 50 000 гривень в миттєву лотерею «Гаряча штучка».

Лотерея «Лас-Вегас» відноситься до миттєвих лотерей, результат участі в ній можна дізнатися відразу після покупки квитка, але Павло Олегович дізнався про виграш через кілька днів.

- Я завжди купую тільки один лотерейний квиток. Перевіряю його вдома, в спокійній обстановці і якщо він виявляється виграшним, то в свій наступний візит в Лото Маркет забираю виграш і купую новий квиток, - каже переможець. - Цього разу я вирішив перевірити результати пізніше і, якщо чесно, то я забув про квиток на кілька днів. А коли згадав і перевірив, то не повірив побаченому - мені знову пощастило!

Виграні гроші Павло Олегович планує вкласти в благоустрій свого будинку:

- Я живу в приватному будинку і мені постійно треба щось ремонтувати, докуповувати, добудовувати, облагороджувати. Свій попередній виграш я також вклав в благоустрій будинку, але в цей раз я зможу реалізувати всі свої задуми.

Нагадаємо, що лотерея «Лас-Вегас» відноситься до сімейства електронних миттєвих лотерей «Швідкограй». Особливість цих лотерей - це квитки, які друкуються на терміналі в присутності учасника.

Також, квиток миттєвої лотереї «Лас-Вегас» можна купити онлайн.


Поділитись:
15 червня 2021
Ми у Viber!