0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Вперше в Україні виграли 500 000 гривень в лотерею на АЗС

5 червня в 2:41 в Києві, вперше в Україні виграли 500 000 гривень в лотерею на автозаправці мережі KLO за адресою проспект Визволителів 8-а. Невідомий щасливчик купив за 19,65 гривень білет миттєвої лотереї «Карти в руки» і виграв 500 000 гривень.

Це перший в Україні великий грошовий приз, виграний в лотерею на автозаправному комплексі. Ми вітаємо переможця та радимо йому звернутися на безкоштовну гарячу лінію «М.С.Л.» за телефоном 0 800 21 00 65 для надання більш докладної інформації щодо оформлення виграшу.

Купівля лотерей на автозаправках - світовий тренд, який зараз активно розвивається в Україні. На автозаправках KLO представлені лотереї найбільш зручних для учасників форматів - «Лото-Забава» та миттєві лотереї «Стирачки». Лотерейні білети представлені у всій мережі АЗК KLO в Києві, Київській, Житомирській та Чернігівській областях.

Результат участі в лотереях «Стирачки» можна дізнатися відразу після покупки, стерши захисний шар на білеті.  А для участі в розіграші «Лото-Забава» достатньо придбати білет і зачекати на щотижневий розіграш в прямому ефірі телеканалу «1+1». Ніяких незручностей і величезних черг на касі.

Лотерейний оператор «М.С.Л.» продовжує розширювати партнерську мережу, щоб бути ще ближче і зручніше для наших учасників. Запрошуємо до партнерства всіх бажаючих, заявку можна заповнити на сайті partner.msl.ua.

Ознайомитися більш детально з різноманіттям миттєвих лотерей «Стирачки» і їх правилами можна в окремому розділі на нашому сайті.

Дізнатися про результати розіграшів «Лото-Забава» та правила участі в конкурсах можна на офіційній сторінці Лото-Забава.

Більш докладно про миттєві лотереї можна дізнатися на сторінці нашого сайту. Звертаємо увагу, що виграші до 100 гривень включно вказуються на лотерейних білетах за вирахуванням податків і зборів.


Поділитись:
7 червня 2021
Ми у Viber!