0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Перемога для України, джекпот для Херсона!

Чим ближче старт Євро-2020, тим частіше зриваються джекпоти в "Спортпрогнозі". Черговий знайшов свого володаря за підсумками 547 тиражу, головним матчем якого стало протистояння України та Північної Ірландії.

Але про нього ми поговоримо трохи пізніше, а зараз потрібно сказати, що переможну ставку зареєстровано в Херсоні - у ТРЦ "Фабрика" на фірмовому столику МСЛ. Це система на 320 гривень, у якій "компанію" шести "ординарам" склали шість "подвійних". Наш переможець не сумнівався в перемогах України, Болівії, Колумбії, США, "Інтернасьонала" і "Палмейраса". Що стосується подвійних результатів, то завдяки їм прогнозист із Херсона успішно розправився з усіма сенсаціями, яких у 547 тиражі було чимало.

Отже, не змогли виграти свої матчі збірні Мексики (8% ставок), Аргентини (11%) та Уругваю (15%). Мексиканці все-таки обіграли Коста-Рику в серії пенальті і пробилися до фіналу Ліги націй КОНКАКАФ, але для "Спортпрогнозу" це нічия. Аргентина та Уругвай вважалися явними фаворитами в домашніх матчах відбіркового турніру ЧС-2022, але не змогли дотиснути чилійців і парагвайців відповідно.

Свою першу перемогу у 2021 році збірна України здобула лише на початку літа. До цього були чотири нічиї з рахунком 1-1, причому сила наших суперників йшла по низхідній (Франція, Фінляндія, Казахстан, Бахрейн). У матчі проти Північної Ірландії наша збірна знову забила лише один гол, проте свої ворота вдалося зберегти сухими. Головними героями стали Георгій Бущан, що зіграв на нуль, автор єдиного голу Олександр Зубков, а також Андрій Ярмоленко, який показав непогану готовність після серії травм у нинішньому сезоні. Порадувало й загальна якість гри, що помітно поліпшилася в порівнянні з минулим поєдинком. Попереду у збірної України ще одна товариська зустріч - проти збірної Кіпру (7 червня), після чого нас чекає груповий турнір Євро.

Черговий зірваний джекпот у "Спортпрогнозі" став уже чотирнадцятим від початку року, а їхня загальна сума перевищила п'ять мільйонів гривень. Вітаємо всіх переможців і чекаємо, коли з'являться нові!


Поділитись:
4 червня 2021
Ми у Viber!