0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

В мережі АЗК KLO доступні в продажі миттєві лотереї та «Лото-Забава»

Чудові новини для учасників лотерей: білети «Лото-Забава» та миттєві лотереї «Стирачки» тепер можна придбати в мережі АЗК KLO у Києві та Київській, Житомирській і Чернігівській областях!

Найбільший джекпот, який можна буде виграти у згаданих вище лотереях – 3 мільйони гривень! Взяти участь у лотереях можуть виключно повнолітні особи. Невеликі виграші виплачуються одразу на касі АЗС, у випадку великого виграшу учаснику потрібно буде звернутися на безкоштовну гарячу лінію «М.С.Л» за номером телефону 0 (800) 21 00 65 і отримати детальну інформацію стосовно отримання виграшу.

Відкриття нової партнерської мережі «М.С.Л.» розпочав з найбільш зручних форматів для АЗС – лотереї «Лото-Забава» та миттєвих лотерей «Стирачки». Результат участі в лотереях «Стирачки» можна дізнатися одразу після покупки, стерши захисний шар на білеті. А для участі в розіграші «Лото-Забава» достатньо придбати білет і зачекати на щотижневий розіграш у прямому ефірі телеканалу «1+1». Жодних незручностей та величезних черг на касі.

Лотерейний оператор «М.С.Л.» продовжує розширювати канали дистрибуції, щоб бути ще зручнішими та ближчими до наших учасників. Запрошуємо до партнерства усіх бажаючих, заявку можна заповнити на сайті partner.msl.ua.

Ознайомитися більш детально з різноманіттям миттєвих лотерей «Стирачки» та їх правилами можна у окремому розділі на нашому сайті.

Дізнатися про результати розіграшів «Лото-Забава» та правила участі у конкурсах можна на офіційній сторінці Лото-Забава.

Слідкуйте за новинами таобирайте лотереї «М.С.Л.»!


Поділитись:
4 серпня 2013
Ми у Viber!