0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Лото-Забава: дочекалися великого виграшу!

Так можна сказати про переможців двох останніх травневих розіграшів «Лото-Забава». Обидва переможці приймають участь в «Лото-Забава» понад 10 років і обидва вперше виграли великі призи - по 1 мільйону гривень!

Нагадаємо, 23 травня переможцем став учасник лотереї, який купив білет онлайн. В той день 1 мільйон гривень виграла жінка з міста Рівне на ім'я Любов. Вона приймає участь в розіграшах «Лото-Забава» понад 10 років і на кожен тираж улюбленої лотереї купує один-два білета. Бувало, що вдавалося виграти невеликі суми за кілька закреслених ліній, але, як і всім учасникам лотереї, завжди хотілося виграти велику суму. Останні кілька років переможниця купує білети виключно онлайн на офіційному сайті «Лото-Забава». За її словами, це дуже зручно - білет можна купити в будь-який час доби, незалежно від погоди. Не потрібно навіть з дому виходити!

Про свій виграш Любов дізналася ще в день розіграшу, але довго відкладала дзвінок на гарячу лінію лотерейного оператора «М.С.Л.». Каже, їй потрібен був час, щоб осмислити факт виграшу 1 мільйона гривень. Плани щодо того, що саме купити на виграні гроші, переможниця поки не будує, але точно знає, що буде і далі продовжувати брати участь в розіграшах лотереї «Лото-Забава».

А от у Сергія Георгійовича із Запоріжжя, який виграв 1 мільйон гривень 30 травня, вже є плани щодо того, у що вкласти виграні гроші. План простий - потрібно допомогти синові і родичам, а вже на решту грошей порадувати чимось себе і дружину.

Сергій Георгійович бере участь в розіграшах «Лото-Забава» більше 20-ти років. Він буквально з найперших тиражів лотереї на кожен розіграш купує по 3 білета. Вигравав досить часто, в основному невеликі суми, а зараз йому пощастило стати 397-м мільйонером «Лото-Забава». Про свій виграш переможець дізнався не відразу, хоча дивився прямий ефір на каналі «1+1».

«Мабуть в якийсь момент я відволікся, і в білеті, який я перевіряв, не вистачило всього двох номерів, щоб він став виграшним, про що я з досадою сказав своїй дружині Мар'яні. А коли я почув, що виграли в Запорізькій області, то засмутився ще більше. Адже це могли бути і ми! На наступний день я пішов отримати виграш за дві лінії. Спочатку розповсюджувач перевірив два інших моїх лотерейних білета, в кожному був виграш по 5 гривень. А ось перевіряючи третій білет, вона сказала: «Ого, як багато нулів!». Я їй відповів, що такого не може бути, у мене ж тільки дві лінії закреслено! Тоді вона мені показала суму виграшу на терміналі. Я не повірив своїм очам, взяв у неї роздруківку всіх номерів, що випали з лототрону, перевірив білет і тоді я зрозумів, що пропустив два номери. Вирішив упевнитися, що це так, що я дійсно виграв мільйон, подзвонив на гарячу лінію «М.С.Л.», сказав номер білета і вони підтвердили, що я виграв 1 мільйон гривень! », - розповів Сергій Георгійович.

Ми вітаємо наших переможців і чекаємо їх в представництвах компанії для оформлення своїх виграшів.


Поділитись:
2 червня 2021
Ми у Viber!