0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

"Спортпрогноз": джекпот для "Челсі" і не тільки!

Минулої суботи визначився найсильніший футбольний клуб Європи сезону-2020/21. Всупереч прогнозам та очікуванням, цим клубом став лондонський "Челсі", який у суто англійському фіналі завдав поразки "Манчестер Сіті". Єдиний гол у цьому матчі забив Кай Хаверц, який відзначився на 42-й хвилині. У другому таймі "городяни" відчайдушно намагалися відігратися, Кевіну де Брюйне зламали ніс, але ворота лондонців так і залишилися недоторканими.

Для "Челсі" це вже другий тріумф у Лізі чемпіонів, тоді як "Манчестер Сіті" все ще продовжує мріяти про головну вершину в європейському футболі. Продовжує про неї мріяти і наш Олександр Зінченко, який відіграв у фіналі всі 90 хвилин. Примітно, що до єдиного взяття воріт у цьому поєдинку призвела помилка саме українського футболіста...

Результат португальського фіналу став головною сенсацією 542 тиражу лотереї "Спортпрогноз". На перемогу "Челсі" зроблено 13% ставок, але це не завадило одному з прогнозистів стати володарем джекпоту. Свої прогнози він зареєстрував в інтернеті - на офіційному сайті МСЛ. Це система на 72 варіанти з двох "потрійних", трьох "подвійних" і семи "ординарів". Витрати на гру склали 360 гривень. Загальний виграш по чеку майже у тисячу разів більший - 352 629 гривень!

Цікаво, що потрійні результати були використані для обох несподіванок із програми 542 тиражу. Крім фіналу Ліги чемпіонів, до таких належить нічия між "Короною" та "Аркою" у другому дивізіоні чемпіонату Польщі (18%). Наступними за складністю йдуть три нічиї, для яких наш переможець застосував "систему на 2" (в усіх випадках виключалася перемога першої команди). Решта матчів були закриті одиночними пострілами. Іншими словами, переможець продемонстрував неймовірну ефективність - до системної гри він вдався саме в тих парах, де це було вкрай необхідно.

Черговий "спортпрогнозівський" джекпот став уже тринадцятим від початку 2021 року, а їхня загальна сума швидкими темпами наближається до п'ятимільйонної позначки. Чекаємо на нових переможців!


Поділитись:
31 травня 2021
Ми у Viber!