0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава» - спонсор Гран-прі кінофестивалю «Молодість»

28 травня у столичномуKooperativ HUB  відбулась прес-конференція 50-го Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість». На офіційній події організатори представили партнерів, програму, а також локації для кінопоказів та урочистих подій. Спонсором Гран-прі фестивалю вже традиційно стала лотерея «Лото-Забава».

Цього року КМКФ «Молодість» проходить з 29 травня по 6 червня у гібридному форматі за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, Державного агентства України з питань кіно та Київської міської державної адміністрації.

Окремих слів подяки від Андрія Халпахчі, художнього керівника кінофестивалю,  удостоїлися партнери та спонсор гран-прі - компанія «М.С.Л.» та лотерея «Лото-Забава», які підтримують цю подію вже більше 20 років.

У свою чергу віце-президент «М.С.Л.» Євген Власенко під час свого виступу зазначив, що в багатьох країнах світу, лотереї – державний інструмент фінансування різних соціально важливих цілей. Таких як, наприклад, розвиток кінематографу. Українські лотереї можуть бути потужним інструментом для цих цілей і «Лото-Забава» є хорошим тому прикладом.

Всі учасники «Лото-Забава» і лотерей «М.С.Л.», купуючи білети, також підтримують кінофестиваль і розвиток кіномистецтва. Завдяки цьому, багато талановитих творців, в тому числі і українських, отримують можливість заявити про себе і свою країну на весь світ.


Поділитись:
28 травня 2021
Ми у Viber!