0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Два джекпоти за чотири дні! Запалює "Спортпрогноз"!

Досвідчені любителі "Спортпрогнозу" звикли до того, що джекпоти в головному українському тото виграються дуже нерівномірно. Буває так, що чергового зірваного джекпоту доводиться чекати більше місяця, а потім головний приз знаходить своїх володарів два-три рази протягом тижня. І все це тому, що футбол був і залишається вкрай непередбачуваним видом спорту, причому сенсацій інколи немає по кілька днів поспіль, а інколи вони трапляються ледь не в кожному другому матчі.

Цього разу між двома зірваними джекпотами минуло всього два тиражі. Наприкінці минулого тижня мешканець Кам'янець-Подільського виграв 489 726 гривень, а вже в середу троє прогнозистів порівну розділили 270 000 гривень! Кожен із них вгадав 12 результатів у 532 тиражі.

Якщо попередній володар джекпоту застосував для гри складну систему і витратив на прогнози понад тисячу гривень, то тепер переможці обійшлися зовсім малими витратами. Наприклад, мешканець Одеси зареєстрував ставку на 10 гривень у "Лотомаркеті" на Фонтанській дорозі, причому обидва варіанти виявилися вдалими. Один був точним на всі сто відсотків, а в іншому трапилося всього дві помилки. Загальний виграш по чеку склав 90 045 гривень.

Мешканець Чорноморська (Одеська область) заповнив чотири ігрових варіанти і витратив на прогнози 20 гривень, а любитель "СП" із Вараша (Рівненська область) зробив ставку на 25 гривень. По одному варіанту в цих прогнозах були безпомилковими, що принесло кожному з переможців по 90 000 гривень.

І знову ми констатуємо, що сенсації та несподіванки обійшли тираж стороною. Найскладнішими з точки зору прогнозування були три зустрічі, що показали результат 28%. Це перемога "Лінкольна" над "Сандерлендом", а також нічиї в парах "Стабек" - "Одд" і "Мірандес" - "Леганес". Втім, результати всіх цих матчів можна назвати як завгодно, але тільки не сенсаційними.

Головною афішею став фінал Кубка Італії між "Аталантою" і "Ювентусом". Як не дивно, але фаворитом, нехай і з невеликим відривом, вважалася "Аталанта". Однак цього разу клас "Ювентуса" виявився вищим, а "бергамаскам" не допоміг навіть гол у виконанні Руслана Малиновського, який зрівняв рахунок наприкінці першого тайму. У підсумку кубок вручили 43-річному Джанлуїджі Буффону, який перед прощанням з "Ювентусом" став шестиразовим володарем трофею.

Крім цього, навіть відсутність дискваліфікованого Неймара не завадило "ПСЖ" упевнено обіграти "Монако" у фіналі Кубка Франції, а лондонський "Арсенал" лише на останніх хвилинах дотиснув "Кристал Пелас" і зберіг шанси на путівку в єврокубки. За забиті голи в компенсований час "канонірам" мають бути вдячні всі троє володарів джекпоту...

Таким чином, від початку року у "Спортпрогнозі" зірвано вже 12 джекпотів на загальну суму 4 470 000 гривень! Для цього вистачило п'ять неповних місяців і 137 тиражів. Далі буде!


Поділитись:
20 травня 2021
Ми у Viber!