0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Сім'я з Білої Церкви виграла мільйон гривень в «Лото-Забава»

Жителі міста Біла Церква Світлана Миколаївна та її син Руслан виграли 1 мільйон гривень в лотерею «Лото-Забава».

Світлана Миколаївна купує лотерейні білети більше 10 років, а 7 років тому до її хобі приєднався  син. З тих пір майбутні мільйонери розробили для себе своєрідну тактику - білети вони купують разом і обов'язково в різних точках розповсюдження лотерей.

Про свій виграш переможці дізналися відразу, так як дивилися прямий ефір розіграшу на каналі «1+1».

«Ми другий день не можемо прийти в себе! Я дивилася розіграш по телевізору, одночасно перевіряла кілька наших лотерейних білетів, але виграшних серед тих, що я перевіряла вручну - не було. Коли ведучий Анатолій сказав, що виграла Київська область, і назвав виграшний номер білета, я стала перебирати всі наші білети і номер передостаннього збігся! Я в шоці, дзвоню синові і кажу «Руслан, мені погано!», а він відразу зрозумів, що ми виграли, адже він на роботі теж дивився розіграш», - розповіла переможниця.

На кожен тираж «Лото-Забава» сім'я купує відразу кілька лотерейних білетів. Так цікавіше грати і трохи вищі шанси на виграш. Більш того, вони постійно беруть участь і в інших лотереях від «М.С.Л.» - «Мегалот», а також «ТІП» і «ТОП».

Про себе переможниця розповідає, що у них з сином дуже важке життя і лотерейні розіграші трохи розбавляють життєву рутину. Тепер, завдяки цьому хобі, їхнє життя повинно змінитися на краще. У свої 70 років Світлана Миколаївна змушена продовжувати працювати медсестрою, адже зовсім недавно їй доводилося доглядати за декількома хворіють рідними, а кілька років тому в їх однокімнатній квартирі сталася пожежа, все майно сім'ї згоріло. Тому виграні гроші вони хочуть вкласти в ремонт своєї квартири, а також поправити здоров'я.

Нагадаємо, що про виграшний 1136 тираж лотереї «Лото-Забава» ми розповідали раніше.

Розіграші «Лото-забава» проходять щонеділі о 9:00 в прямому ефірі телеканалу «1+1», а також на офіційній Facebook сторінці лотереї. Подивитися ефір у записі можна на нашому офіційному YouTube каналі.

А ще лотерейні білети можна придбати он-лайн прямо у себе вдома! Це і зручніше, і швидше, і безпечніше.

На додаток до цього, білети можна не тільки купувати он-лайн, але і дарувати їх рідним і близьким, завдяки новому сервісу на нашому сайті. Скористатися ним можна вже зараз.

Бажаємо успіху і стежте за новинами!


Поділитись:
18 травня 2021
Ми у Viber!