0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Виграв мільйон у лотерею з першого разу

Житель міста Херсон Валерій Андрійович уперше в житті вирішив взяти участь у лотереї, і його лотерейний білет відразу виявився виграшним.

За словами Валерія Анатолійовича, це найбільша несподіванка в його житті. Свій перший білет він придбав спонтанно, на решту від покупки чашки кави в одному з магазинів. Проходячи повз точку розповсюдження лотерей, він вирішив покласти гроші не в гаманець, а зайти купити білет «Лото-Забава».

Через кілька днів після телевізійного розіграшу, який відбувся 9-го травня, Валерій Андрійович повернувся до тієї ж точки розповсюдження лотерей, щоб перевірити свій білет. Результат вразив не тільки його, а й розповсюджувача, яка повідомила йому, що їй потрібно уважніше порахувати, скільки нулів у виграші. Коли Валерію Андрійовичу сказали, що його виграш становить 1 мільйон гривень, за його словами, він мало не впав від несподіванки.

Виграні гроші переможець планує вкласти в покупку квартири в центрі Херсона. Це мрія всього його життя.

Валерій Андрійович став 14 мільйонером лотереї «Лото-Забава» цього року та 394 за всю історію її проведення. Виграти мільйон йому пощастило в тиражі №1135.

Трохи докладніше про сам виграш, білет та щасливу точку розповсюдження лотерей ми розповіли кілька днів тому.

Нагадуємо, що білети лотереї «Лото-Забава» ви також можете купити онлайн на офіційній сторінці лотереї.

Розіграші проходять щонеділі о 9:00 на телеканалі «1+1». Переглянути ефір пізніше можна на офіційному YouTube каналі та Facebook сторінці лотереї.


Поділитись:
13 травня 2021
Ми у Viber!