0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Цього разу мільйон виграли у Херсоні

У «Лото-Забава» знову зірвали 1 мільйон гривень! Трапилася подія 9-го травня під час проведення 1135-го тиражу лотереї. Відомо, що виграшний лотерейний білет придбали у Херсоні. Це вже 14-й приз у мільйон гривень та більше, який виграли цього року. А за весь час проведення лотереї їх назбиралось вже 394.

Наразі відомо, що новим мільйонером став учасник, який 4 травня о 9:03 завітав до «ЛОТО маркету», що на проспекті Ушакова, 39. Там він придбав білет «Лото-Забава» № 0020601, за який заплатив 25 гривень. До речі, мінімальна вартість білета – 20 гривень. Про факт виграшу та номер білета стало відомо у прямому ефірі телеканалу «1+1».

Щиро вітаємо нового мільйонера та радимо йому звернутися на нашу безкоштовну гарячу лінію за номером 0 (800) 21 00 65. Там обов’язково нададуть детальну інформацію стосовно оформлення виграшу.

Але це ще не все! У тому ж тиражі у конкурсі «Багаті та відомі» виграли 100 000 гривень. Їх власником став чоловік на ім’я Станіслав, який потрапив до студії «Лото-Забава», завдяки соціальній мережі Facebook. Що цікаво: майже ідентична ситуація трапилася минулого тиражу. Тоді переможцем також став Facebook-гість, і сума виграшу також сягнула відмітки у 100 000 гривень.

Нагадуємо, що конкурс «Багаті та відомі» проводиться у прямому ефірі серед гостей, яких запросили до студії лотереї. Як саме відбувається відбір гостей, детально зазначено на офіційній сторінці «Лото-Забава».

Самі ж розіграші лотереї відбуваються щонеділі о 9:00 у прямому ефірі телеканалу «1+1». Пізніше переглянути ефір у записі можна на нашому офіційному YouTube каналі.

А ще лотерейні білети можна придбати онлайн прямо у себе вдома! Це і зручніше, і швидше, і безпечніше.

На додачу до цього, білети можна не тільки купувати онлайн, але й дарувати їх рідним та близьким, завдяки новому сервісу на нашому сайті. Скористатися ним можна вже зараз.

Бажаємо удачі та слідкуйте за новинами!


Поділитись:
12 травня 2021
Ми у Viber!