0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

У Хмельницькому зірвали мільйон у «Лото-Забава»

У Хмельницькому придбали лотерейний білет, завдяки якому виграли 1 мільйон гривень. Про це стало відомо за результатами розіграшу 1134 тиражу лотереї «Лото-Забава», який відбувся 2 травня у прямому ефірі телеканалу «1+1». Наразі відомо, що виграшним став білет №0167354. Його придбали 1 травня об 11:44 у «ЛОТО маркеті», що на вулиці Соборній, 11. За лотерейний білет переможець заплатив 30 гривень.

Переможець з Хмельницького став уже 13-м щасливчиком, який цього року виграв мільйон та більше, завдяки «Лото-Забава». А за весь час існування лотереї він став уже 393-м.

У тому ж тиражі у прямому ефірі також зірвали 100 000 гривень конкурсу «Багаті та відомі». Він проводиться серед гостей, які приїхали до студії. Виграти пощастило гостю з міста Збараж Тернопільської області на ім’я Андрій. Що цікаво – запрошення до студії він отримав задопомогою соціальної мережі Facebook. Більш детально по цю можливість можна дізнатися на офіційній сторінці лотереї.

Ми щиро вітаємо усіх переможців та радимо їм звернутися на нашу безкоштовну гарячу лінію за номером 0 (800) 21 00 65, якщо досі цього не зробили. Там обов’язково нададуть детальну інформацію стосовно оформлення виграшів.

Нагадуємо, що розіграші «Лото-Забава» відбуваються щонеділі о 9:00 у прямому ефірі телеканалу «1+1». Пізніше переглянути ефір у записі можна на нашому офіційному YouTube каналі.

А ще лотерейні білети можна придбати онлайн, не полишаючи власного житла! Це і зручніше, і швидше, і безпечніше.

На додачу до цього білети можна не тільки купувати онлайн, але й дарувати їх рідним та близьким, завдяки новому сервісу на нашому сайті. Скористатися їм можна вже зараз.

Бажаємо удачі та слідкуйте за новинами!


Поділитись:
5 травня 2021
Ми у Viber!