0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Неймовірна четвірка! Черговий джекпот у "Спортпрогнозі"!

Цілий тиждень у центрі загальної уваги були національні збірні, що проводили стартовий відрізок відбіркового турніру ЧС-2022. Збірна України тричі поспіль зіграла з рахунком 1-1 - проти Франції, Фінляндії та Казахстану. Після першого матчу ми були на сьомому небі від щастя, після другого з'явився присмак втраченої перемоги, а третій поєдинок став абсолютним розчаруванням.

Однак матчу Україна - Казахстан у програмі 483 тиражу не було. Це істотно полегшило задачу прогнозистам, які уникнули гучної сенсації. Так, у тиражі все-одно знайшлося місце для несподіванок, але їх було всього дві, тоді як передбачуваних результатів назбиралося значно більше.

А тепер переходимо до найголовнішого. За підсумками 483 тиражу всі 12 результатів вгадали відразу четверо прогнозистів, що поділили між собою 340 000 гривень. Усі вони грали за системами і ризикували чималими сумами. Але, як з'ясувалося згодом, це було того варто!

Починаємо з переможця з Херсона, що зареєстрував свої прогнози в "Лотомаркеті" на вул. Суворова, 28. Це система з трьох "ординарів" і чотирьох "подвійних", а для ще п'яти пар застосований "блок", що страхує від двох помилок. Витрати на гру склали 4080 гривень, загальний виграш - 89 474 гривні. Цікаво, що прогнози були оформлені за п'ять хвилин до завершення прийому ставок.

Наступний переможець проживає в Енергодарі. В усякому разі, саме в цьому місті - в супермаркеті "Сільпо" на пр. Будівельників, 45 - зареєстрована ставка на 1080 гривень. Це система з шести "ординарів", трьох "подвійних" і трьох "потрійних". Загальний виграш за чеком склав 87 643 гривні.

Ще двоє переможців оформили свої прогнози прямо на нашому сайті. Один із них грав за системою з восьми "подвійних" і витратив 1280 гривень. Другий до п'яти "ординарів" додав сім "подвійних" і заплатив 640 гривень. Втім, виграші перевищили витрати у багато разів - 87 304 гривні і 86 897 гривень відповідно.

Всі переможці безпомилково спрогнозували обидві несподіванки - домашню поразку "Альбасете" (16%) і вольову перемогу збірної Вірменії (17%). При цьому ще за п'ять хвилин до фінального свистка вірмени "горіли" румунам з рахунком 1-2, але оформили "камбек" у стилі "Манчестер Юнайтед". І все це - без травмованого Генріха Мхітаряна. Тепер Вірменія очолює свою відбіркову групу, вона виграла три матчі з трьох і випереджає збірну Німеччини!

А що стосується "Спортпрогнозу", то у нас зірваний уже сьомий джекпот від початку року. Цікаво, що в шести попередніх випадках головний виграш діставався одній людині, а тут відразу четверо переможців! Щоб зірвати сім джекпотів на загальну суму 2 780 000 гривень, любителям "Спортпрогнозу" знадобилося 88 тиражів. Вітаємо всіх переможців!


Поділитись:
2 квітня 2021
Ми у Viber!