0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Прощавайте, Анатолію Юхимовичу

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» з превеликим жалем повідомляє, що сьогодні (26 березня) у віці 79 років через боротьбу із COVID-19 пішов з життя український рекордсмен та легендарна особистість – Анатолій Юхимович Косарик. 

Пан Косарик народився 6 липня 1941 року у місті Шепетівка Хмельницької області. Більшу частину свого професійного життя він присвятив побудові та розвитку лотерейної індустрії в Україні. Свої перші кроки на цьому терені він зробив у далекому 1972 році, коли йому запропонували організувати управління спортивних лотерей на території 8 західних областей України. Так Анатолій Юхимович став начальником створеного ним Львівського зонального управління «Головспортлото». 

Понад 30 років пан Косарик був незмінним керівником одного з найуспішніших регіональних відділень. Він був чудовим прикладом для молодих спеціалістів. 

Свій багатий досвід Анатолій Юхимович успішно передавав наступним поколінням, яким постійно повторював, що необхідно знати й пам’ятати славну історію та традиції своєї компанії. Бути достойними послідовниками людей, які започаткували та розвивали лотерейну справу в Україні, — порядними, працьовитими, відкритими та доброзичливими. 

У 2017 році Анатолій Юхимович став рекордсменом. Він потрапив до Національного реєстру рекордів України (НРР) як людина, яка мала найбільший безперервний стаж роботи у лотерейній індустрії України – 45 років. Навіть після такої відзнаки пан Косарик продовжив працювати у якості консультанта й загалом присвятив цій справі більше 48 років.

У цей день ми виражаємо щирі співчуття рідним, близьким, та всім, хто любив і знав Анатолія Юхимовича. Світла пам’ять про цю енергійну, цілеспрямовану та добру людину назавжди збережеться в нашій історії та серцях.

Колектив оператора державних лотерей «М.С.Л.»


Поділитись:
26 березня 2021
Ми у Viber!