0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Як зірвати джекпот під час локдауну? Грайте в "СП" на нашому сайті!

Чергового зірваного джекпоту в "Спортпрогнозі" довелося чекати майже цілий місяць. Безвиграшна серія для любителів футбольних прогнозів тривала 27 тиражів, і тільки з 28-ї спроби всі 12 результатів вгадав мешканець Луцька. Переможну ставку на 320 гривень було зареєстровано прямо на нашому сайті.

Це система з шести "подвійних" і шести "ординарів", загалом використано 64 варіанти. Наш переможець не сумнівався в успіху "Лестера", "Лаціо", "Мілана", "Барселони", "ПСЖ" і "Бенфіки" - перемоги цих команд вибиті одиночними "пострілами". Особливо дивує абсолютна впевненість у перемозі "Лестера", який у чвертьфіналі Кубка Англії завдав поразки "Манчестер Юнайтед".

В інших парах довелося підстрахуватися. Перемоги "Роми" і "Зорі" у "двійничках" виключалися, що було максимально ризикованим рішенням. Не випадково саме поразка "Зорі" стало головною сенсацією 473 тиражу (менше 8% ставок). Крім цього, інтернет-переможець зовсім не вірив у перемогу "Вест Хема" над "Арсеналом", хоча по ходу справи "молотобійці" вигравали з рахунком 3-0. Однак далі "Арсеналу" вдався неймовірний "камбек", причому господарі двічі вразили власні ворота!

Загальний виграш по чеку склав 532 762 гривні! Це вже шостий "спортпрогнозівський" джекпот, зірваний від початку року. Загальна сума виграних джекпотів у 2021 році - 2 440 000 гривень! А ще ми отримали чудовий рецепт того, як можна грати і вигравати під час локдауну. Він надзвичайно простий: грайте в "Спортпрогноз" на офіційному сайті МСЛ. Вітаємо переможця!


Поділитись:
22 березня 2021
Ми у Viber!