0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Конкурс «Багаті та відомі» повернувся!

Чудові новини! Після вимушеної перерви до студії «Лото-Забава» нарешті повертається конкурс «Багаті та відомі»! Повертається настільки стрімко, що конкурс буде проведено вже найближчої неділі, тобто 21 лютого. До студії вже запрошено учасників, які були обрані ще на тираж №1076. Якщо пам’ятаєте, саме цей тираж став першим, який відбувся без гостей у студії.

Нагадаємо, що саме завдяки цьому конкурсу на прямий ефір лотереї мають шанс потрапити учасники з усієї країни. Ті, кому пощастить, побачать всю кухню «Лото-Забава» з середини та  отримає шанс виграти грошові призи розміром до 500 000 гривень.

Потрапити до студії може кожен повнолітній учасник «Лото-Забава», який виконає кілька простих умов:

1)  Придбає білет та замовить у ньому комбінацію «Багаті та відомі» за 2 гривні;

2)  Зареєструє комбінацію на сайті msl.ua, за допомогою мобільного додатку чи надіславши СМС-повідомлення з комбінацією на номер 330;

3)  Отримає у відповідь СМС-повідомлення на свій телефон з порядковим номером, під яким учасника зареєстрували в базі претендентів.

Визначення гостей до студії відбувається у прямому ефірі «Лото-Забава» за допомогою окремих лототронів та комп’ютера.

Але це ще не все! Нагадуємо, що на кожний тираж резервується одне спеціальне місце для користувачів соціальної мережі facebook.

Як завжди, більше деталей про цей та інші конкурси «Лото-Забава» можна дізнатися на офіційній сторінці лотереї.

Також нагадуємо, що відтепер білети «Лото-Забава» можна дарувати за допомогою нового онлайн-сервісу!

Отож із нетерпінням очікуємо на найближчий тираж та гостей у студії! Відбудеться він як завжди о 9:00 у неділю на телеканалі «1+1». А ті, хто проспав, зможе переглянути тираж у записі на нашому YouTubeканалі.

Бажаємо удачі та слідкуйте за новинами!


Поділитись:
16 лютого 2021
Ми у Viber!