0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Зустрічайте святкову акцію від «Лото-Забава»

   Уже 14 лютого, у День закоханих, у «Лото-Забава» розпочнеться акція під назвою «Кохання дарує мільйони та 300 000 додатково». Три тиражі поспіль серед її учасників додатково розіграють по 100 000 гривень. Тобто за 3 тижні – 300 000 грн.

   Про старт акції та її деталі буде офіційно оголошено ведучими лотереї у прямому ефірі «1+1», який  відбудеться 14 лютого о 9:00. Акційні розіграші відбудуться у тиражах №№ 1124, 1125 та 1126. Тобто перший акційний розіграш можна буде побачити вже 21 лютого.

   Щоб стати одним з  учасників, необхідно виконати дві прості умови:

   Перша умова - придбати мінімум 2 білети «Лото-Забава» з «Парочкою» однією покупкою. При цьому кожен з них має коштувати не менше 25 гривень. Якщо все зробили правильно, у білетах буде надрукована додаткова акційна комбінація.

   Друга умова - ці самі акційні комбінації необхідно надіслати окремими смс-повідомленнями на номер 330. Звертаємо увагу, що з одного номеру мобільного телефону можна надіслати необмежену кількість комбінацій.

   Ця механіка дуже проста та для багатьох вже досить звична. Хочемо нагадати, що участь в акції беруть як білети, придбані традиційним способом на точках продажів, так і онлайн на нашому сайті.

   База акційних комбінацій створюється окремо для кожного тиражу. Смс приймаються на кожний тираж з 10:00 неділі до 20:00 суботи, що передує розіграшу тиражу, який вказаний на білеті.

   Переможців обиратимуть щонеділі у прямому ефірі. Серед усіх акційних комбінацій, які учасники встигли надіслати за тиждень, за принципом випадковості оберуть одразу дві! Тобто щотиражу буде одразу 2 переможця. І кожному з них дістанеться по 50 000 гривень. Більш детально про акцію та правила можна прочитати ось тут.

   Але це ще не все! Для тих, хто полюбляє не тільки купувати, але й дарувати лотерейні білети ми підготували подарунки на загальну суму у 150 000 гривень. Вони будуть розіграні серед тих, хто скористається новим онлайн сервісом, який дозволяє відправляти лотерейні білети іншим людям у подарунок. Більш детально про ці розіграші можна дізнатися ось тут.

   Не забувайте, що розіграші «Лото-Забава» можна спостерігати як у прямому ефірі на телеканалі «1+1», так і у записі на нашому YouTube каналі.

   Слідкуйте за новинами та бажаємо удачі!

Поділитись:
12 лютого 2021
Ми у Viber!