0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

У "Спортпрогнозі" зірваний четвертий джекпот від початку року!

У другій половині січня було зірвано три "спортпрогнозівські" джекпоти протягом шести днів. Така "скорострільність" - вкрай рідкісне явище для українського тото номер один. Тому ніхто не здивувався, що далі розпочалася серія з 14-ти тиражів без зірваних джекпотів. І ось настав тираж із порядковим номером 434, за підсумками якого все-таки знайшовся прогнозист, що вгадав усі 12 результатів.

Проживає він у Заліщиках Тернопільської області. В усякому разі, саме в цьому містечку, в магазині "Побутова техніка" на вул. Стефаника, 17, було зроблено переможну ставку на 360 гривень. Це система з семи "ординарів", трьох "подвійних" і двох "потрійних".

"Систему на 3" було застосовано для матчів "Севілья" - "Барселона" і "Брага" - "Порту". У поєдинках "Аталанта" - "Наполі" і "Рединг" - "Брентфорд" виключалася нічия. Також наш переможець не вірив у перемогу "Евертона" над "Тоттенхемом". Зрештою "Евертон" переміг в овертаймі, але для "Спортпрогнозу" це нічия. Показово, що результати 6-12 пар були закриті одиночними пострілами. Загальний виграш по чеку склав 395 557 гривень!

У тиражі ви не знайдете жодної сенсації, що теж трапляється нечасто. Найнесподіванішою виявилася домашня поразка "Кілмарнока" від "Мозервелла" (25% ставок). Перемогу "Севільї" над "Барселоною" любителі "СП" оцінили в 29% ставок. Звертаємо увагу, що кубкова зустріч "Неймегена" і "Венло" не відбулася через складні погодні умови. Для визначення результату довелося вдатися до жеребкування, яке присудила перемогу господарям. Потрібно відзначити, що за будь-якого іншого результату жеребкування джекпот так і не знайшов би свого власника.

Отже, 2021 рік приніс любителям "СП" уже чотири зірваних джекпоти на загальну суму 1 570 000 гривень. Троє попередніх володарів проживають у Херсоні, Харкові та Києві, а тепер черга дійшла Тернопільщини. Вітаємо всіх переможців!


Поділитись:
11 лютого 2021
Ми у Viber!